Tett már valaki "rendbe" részeges apukát?
Figyelt kérdés
Akik ezt naponta átélik, mint én azoknak nem kell bemutatni, hogy milyen is ez. A többiek miatt egy rövid jellemzés: ordítás, káromkodás, reggeli sörözés, munkanélküliség... stb..
Remélem a kérdésben érthető, hogy mire próbáltam célozni?
A fizikumom bőven megvan hozzá, sőt.. Ti mit javasoltok?
20/F
2014. aug. 30. 16:20
1/15 anonim válasza:
Azt javaslom hogy nyugodj le a fizikai eroszak nem old meg semmit. Ha munkad van koltozz el. Ha anyad nem akar valni arrol te nem tehetsz.
2/15 A kérdező kommentje:
Van munkám, de csak alkalmi, kevés, hogy el tudjak menni! Amíg járom a sulit nem tudok rendes állást vállalni.
2014. aug. 30. 16:25
3/15 anonim válasza:
Egy ismerősöm a részeges anyját "tette rendbe". Azóta nem, vagy nem annyit iszik a nő.
4/15 anonim válasza:
Amikor valaki megtanulja önmagát az alkoholista problémáitól elválasztani és törekszik a saját nyugalmának visszaállítására, akkor ez a változás az alkoholistát arra sarkallja, hogy józanodjon ki, s ezt az állapotot tartsa is meg.
5/15 A kérdező kommentje:
Ez érdekes amit írsz, Utolsó!
Sajnos ez itt nem így működik. :(
2014. aug. 30. 16:42
6/15 anonim válasza:
Tettlegesség is van? Anyukádat bántja?
7/15 A kérdező kommentje:
Áhh, akkor nem írtam volna ki, hanem már rég megtettem volna amit meg kell!
2014. aug. 30. 17:00
8/15 anonim válasza:
Ha nincs csak verbális erőszak akkor nem hiszem hogy neki kellene menned apádnak. Ő lakása, ő élete, te már felnőtt vagy, tiplizel.
9/15 anonim válasza:
Tettem.De nem oldott meg semmit. Utána még én szégyeltem magam, hogy megütöttem.Soha nem ütött vissza.Ha nem ivott volna, a legjobb apa, és férj lett volna.Már meghalt.Mindazok ellenére amit leírtam, nagyon szerettem, és ő is engem.
Én azt tanácsolom, ne bántsd.Magadnak fogsz bánatot, egyéb problémát okozni.
10/15 A kérdező kommentje:
8-as! Nem apám lakása, rádásul munkanélküli is és nem is csinál voltaképpen semmit, csak iszik elég régóta megy ez így itt.
2014. aug. 30. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!