Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek szóljak apósomnak,...

Szerintetek szóljak apósomnak, hogy tegye rendbe a felesége sírját?

Figyelt kérdés
Délután a párommal kint voltunk a temetőben, anyósom sírja csupa gaz. Párom rendbe akarta tenni de mondtam neki, hogy nem mindig nekünk kell renbetenni a sírt mivel ott van apósom is és a sógoraim is. Nem tudom mit tegyünk, rakjuk rendbe megint mi a sírt?
2013. okt. 21. 18:12
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
és miért ne tehetné rendbe a párod az Anyja sírját???? Nehogy már ebből is családi vitát kelljen csinálni.
2013. okt. 21. 18:14
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Az apósodnak nem mondhatod meg, hogy mit csináljon, ha nem akarja rendbe tenni a felesége sírját, akkor te nem kényszerítheted rá. Más kérdés, hogy nem szép tőle.

De a párod miért ne tehetné rendbe az anyukája sírját, ha már más nem foglalkozik vele?

2013. okt. 21. 18:18
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem teszitek ti rendbe?
2013. okt. 21. 18:21
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne. Apósod felnőtt és önálló ember, majd eldönti, hogy ő maga mit akar. Te nem szabhatod meg senkinek sem - kivéve a még nagyon erősen kiskorú gyerekeidet -, hogy mikor mit tegyen.

Ha zavar, csináld meg te. Ha pedig a párod akarja megcsinálni, akkor tegye ő.

2013. okt. 21. 18:22
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne egy síron veszekedj már. Rendbe tudod te is tenni. Nem fog leszakadni a kezed benne. Ők meg szégyelljék magukat.
2013. okt. 21. 18:23
 6/31 A kérdező kommentje:
Minden évben a párom csinálja a sírt pedig sokan vannak testvérek. Most is egyméteres gaz van benne, csinálja most más.
2013. okt. 21. 18:25
 7/31 anonim ***** válasza:
98%
szégyen vagy
2013. okt. 21. 18:26
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez nem egy olyan dolog, amit meg kéne mondani másnak. Vagy csinálja vagy nem. Lehet, hogy ki sem jár a sírhoz, mert annyira megviseli. Vagy ezer másik oka lehet, hogy mért nem csinálja meg. Inkább segíts a párodnak megcsinálni és ne a tüzet szítsd a család között. Lehet párodnak sem esik jól, hogy azt mondod, hogy hagyd anyukád sírját most más rakja rendbe.
2013. okt. 21. 18:28
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj tényleg ebből vitát. Meddig makacskodsz amíg majd nem találod a sírt? Én minden hónapba megcsinálom ezt négykézláb a sír előtt. Pedig ők is négyen vannak testvérek. Ez még eszembe se jutott, hogy számon kérjem őket. Nem az én dolgom és kész. Tiszteletből megcsinálom nem esik le a gyűrű az újaimról.
2013. okt. 21. 18:30
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Sűrűn járhattok a temetőbe, ha egy méteres gaz van a síron.
2013. okt. 21. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!