Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek szóljak apósomnak,...

Szerintetek szóljak apósomnak, hogy tegye rendbe a felesége sírját?

Figyelt kérdés
Délután a párommal kint voltunk a temetőben, anyósom sírja csupa gaz. Párom rendbe akarta tenni de mondtam neki, hogy nem mindig nekünk kell renbetenni a sírt mivel ott van apósom is és a sógoraim is. Nem tudom mit tegyünk, rakjuk rendbe megint mi a sírt?
2013. okt. 21. 18:12
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te mekkora egy érzelmi nulla vagy! Én borzasztóan rühellek temetőbe járni, de amikor kijártam, bizony én gondoztam a volt pasim anyukájának a sírját is. Pedig addigra már szakítottunk, de ha úgyis mentem, hát azt is kigazoltam, körbeszórtam murvával, vittem virágot, ültettem bele rózsát, befizettem a locsolást. Ja, ráadásul úgy, hogy nem is ismertem! Az ex a munkája miatt ritkán tudott kimenni, nekem meg nem volt teher. Te viszont a párodat is akadályozod abban, hogy a saját anyja sírját gondozza, holott akár segíthetnél is. Eléggé sivár lélekre vall (vagy iszonyú önzésre) ha csak azért nem engeded, hogy megcsinálja, mert nem egyenlő a munkamegosztás. Ebben nem kéne a munkamegosztással foglalkozni, ez pusztán emberi jóérzésről szól. Bár azt hiszem, abból nem sok szorult beléd.
2013. okt. 21. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!