Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a volt felesége?
Figyelt kérdés
A párom volt felesége azzal fenyegeti a páromat,hogy nem jöhet hozzánk láthatásra a lánya (12 éves),ha én is otthon vagyok olyankor. Mivel egész hétvégére szokott jönni ez nem igazán megoldható és mi amúgy is úgy gondoljuk,ne a volt felesége döntse el,hogy én otthon vagyok vagy nem. A párom lányával nincs probléma vele nagyon jól kijövök,kedves,rendes gyerek,bár az utóbbi időben észre vettük,hogy mikor nálunk van és felhívja őt az anyukája telefonon,akkor hazudozik neki,pl. hogy nem én segítettem neki a leckében,vagy nem velem játszik,pedig általában mindig hozzám jön oda ha segíteni kell a leckébe,vagy hogy társasjátékozzunk,de ezt az utóbbi időben letagadja az anyukája előtt. Nem értem mi a baja velem a volt feleségnek,nem adtam rá okot neki hogy ellenséges legyen velem,a gyerekkel jól bánok,szeretem és ő is engem,a válásuk nem miattam történt már több éve el voltak válva mikor megismerkedtünk a párommal,mikor komolyra fordult a dolog köztünk akkor a párom mondta neki telefonon hogy be szeretne mutatni minket egymásnak és a következő láthatáskor jöjjön ki a gyerekkel,de az ex azt mondta őt ez nem érdekli,és nem jött ki a gyerekkel,már 4 éve új párja is van az ex-nek tehát nem magányos,ezért nem értem hogy miért csinálja ezt? Esetleg valami tapasztalata van valakinek,hogy mi a baja velem? És mit kezdjek a helyzettel?2013. okt. 16. 21:50
1/20 anonim válasza:
Az anya szimplán hülye.
Ilyen kikötést nem tehet, ehhez semmi joga. Szegény gyereket sajnálom, ezzel csak rákényszerití arra, hogy hazudozzon.
Az apának kellene ezt letisztáznia a volt feleséggel.
2/20 acelsziv válasza:
nem veled van baja, csak eszi a méreg, hogy az exe is boldog valakivel. Gyanítom, hogy számára az volna a boldogság, ha a párod boldogtalanul, nyomorúságosan tengődne.
3/20 A kérdező kommentje:
Próbálta már,de ilyeneket kap válasznak a volt feleségétől,hogy ő dönt a gyerek helyett amíg nem lesz nagykorú mert ő felel érte. Tudjuk hogy nem szabhatja meg hogy csak úgy jöhet a gyerek ha én nem vagyok ott,csak idegesít hogy ezt csinálja.
2013. okt. 16. 21:57
4/20 A kérdező kommentje:
És annyira örülne ha a volt férje boldogtalan lenne,hogy nem is nézi azt hogy ez a gyerekének nem jó? Egyszerűen nem értem hogy lehet így viselkedni.
2013. okt. 16. 21:59
6/20 A kérdező kommentje:
A párom szerint több mint 2 éve nem sex-eltek,mert az exe nem akart,aztán mondta neki ha ez így marad akkor ő keresni fog valaki mást és keresett is. Tehát megcsalta és el is váltak,bár az ex megbocsátotta volna neki,de a párom válni akart az új nő miatt,bár mire lezajlott a válás,már nem volt együtt az új nővel,de a párom szerint mindenképp jól tette hogy a válás mellett döntött. Persze én csak a párom verzióját ismerem,az exét nem. Lehet ő másképp mesélné el.
2013. okt. 16. 22:04
7/20 anonim válasza:
Szerintem féltékeny,de nem a párod miatt,hanem a kislány miatt,lehet,hogy túl sokat,túl rajongóan beszélt rólad a kislány neki..
8/20 A kérdező kommentje:
Az lehet,de inkább örülne hogy jól bánok a gyerekkel,mert nem mindenki képes elfogadni a másik gyerekét.
2013. okt. 16. 22:16
9/20 anonim válasza:
Szerintem fél, hogy a gyereke inkább hozzád fog előbb-utóbb átpártolni, és téged fog anyának tekinteni.
10/20 A kérdező kommentje:
Ezt nem hinném,mert soha nem úgy bánok vele mintha én is az anyja lennék,ezt mi a kislánnyal meg is beszéltük az elején,hogy apának a párja vagyok,de neki van anyukája,nem akarom átvenni a helyét,a mi kapcsolatunk inkább baráti.
2013. okt. 16. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!