Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új divat, hogy váláskor a férfi azt mondja ő nem akarta a gyereket csak a felesége kényszerítette rá?
A közelmúltban 3 baráti házaspár vált el vagy válik éppen. Az apukák ezzel a szöveggel akarnak kibújni a gyt-fizetés meg a gyerekkel való foglalkozás alól. Kívülállóként talán hihető is, de mi mellettük voltunk a gyerektervezéskor is, akkor egyáltalán nem mondták hogy nem akarják.
Sőt, a férjem panaszkodott is párszor hogy teljesen bezsongtak meg elment az eszük, úgy viselkednek mint a nők.
Akkor most hogy van képük ezt mondani?
Én nem is akartam, védekeztünk, Gumi + gyógyszer !
Mégis jött.
Nem szerettem volna megtartani, de nem az én hasamban volt, a véleményem nem számított.
Most fizetek, nem keveset. Sokat ! Gyakorlatilag erre megy el minden pénzem.
Innen is kösz szépen Juli !
Ha nem is mindig igaz, de nagyon sokszor igen. A nők közül sok megőrül a gyerekért, és akkor is akarja, ha a férje nem.
Vagy ettől várja, hogy a házasságuk problémái megoldódjanak.
1. Sajnos sokszor van benne valami. Ha nem is "kényszerítés", de sokszor a nő már eléggé nyaggatja a férfit a gyerek-dologgal. Több ilyenről tudok. Olyanról is, aki "véletlenül" teherbe esik - de persze ez azért kevesebb, szerencsére.
2. Mindentől függetlenül szörnyű ilyet mondani, de hála Istennek azért szerintem ez nem "divat", és nem olyan általános.
2-es: dupla védekezés mellett elég nehéz teherbe esni. Ha ilyen termékeny vagy, javaslom a férfi tablettát vagy ha egyáltalán nem akarsz gyereket, az elköttetést.
Miért megy rá minden pénzed? Egy gyerekre max 25% a gyerektartás, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!