Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az exem és annak kedves (azóta felesége) közvetetten zaklatnak? Már állandóan azon gondolkozok, hogy feladom, nem bírom! Csak van egy gyerekem, akit nem akarok itt hagyni!
Azzal kezdődött, hogy 9 év után vállaltunk egy babát. Terhes voltam mikor a kedves apuka megcsalt. 20 hetes voltam mikor kiderült az egész, a kedves hölgy keresett meg azzal, hogy ő is terhes. Soha nem gondoltam volna ezt a volt páromról. Nem volt ilyen! Borzasztóan félre ismertem. Közben minden nap azt hazudta mennyire szeret minket. Mennyire várja a babát. Ahogy kiderült a dolog elköltözött. Ragaszkodott hozzá, hogy a kicsi a nevén legyen. Természetesen bele mentem hiszen az apja. Szülés után kezdődtek a gondok. Írt a jelenlegi kedvese, hogy mondjak le a gyerektartásról, akkor apuka lemond minden jogáról. Ellenkező esetben élni fog minden apai jogával. Azt mondtam élhet, hiszen az apja. Erre a gyerek apja azt írta, hogy akkor el viszi majd láthatásra és jól megszívja a kicsi is és én is! (nem értem mitől fajult eddig, nem is beszéltünk közben) Így bementem a bíróságra. Ahol le akarta tagadni a gyereket, azt mondta nem tőle van én csaltam (soha nem volt senkim rajta kívül!). A bíróság megállapította a tartást és a láthatást, miszerint apuka az ajtón sem viheti ki (tanúk kihallgatásával kiderült, hogy hazudik, meg volt a levél miszerint megszívjuk). Nem is jön, nem küldi a pénzt sem. Eddig nem is érdekelne. De utána fel hívott a párja, hogy én mekkora r...c vagyok. Nem is az apjától van a kicsi, hagyjam lemondani. Én nem is szerettem a volt párom, ő legalább szereti, meg hasonlók. (3 gyereke van 3 apától) Szerintem nem én vagyok a ri..c. Le tiltottam őket, lecseréltem a számom. Erre jött az egyik közös ismerősöm, hogy apuka az egyik közösségi portálra kiírt valamit. "Verjem bele ebbe a szájba b.szott nyomorult r....cba. F.szér nem tudja mondani, ha akar valamit! F.sz hiányos liba!" Rólam tudni kell, hogy egy nehezen felépített egzisztenciám van. Ilyen kijelentések ketté törhetik a karrierem. El vesztem a hitelességem. Nem értem ezt a stílust! Ezt a viselkedést! Miért a gyereken akar bosszút állni? Miért nem kíváncsi rá? Én mikor elhagyott sem mondtam neki semmit, csak, hogy jöhet bármikor a kicsihez! Soha nem volt ilyen paraszt! Ennyire félre lehet ismerni valakit? A kedves párja is irkálja (visszahallom), hogy remélem a nyomorult r...cnak sz@rabb mint nekem. Nem értem. Én nem ártottam nekik! Nem is beszéltem velük fél éve! (ők állítólag hetente 2-3szor rólam irkálnak nyilvánosan, még mindig! Eddig tűrtem, de nem tudom mit tegyek? Mert ha fel is jelenteném őket, csak még jobban elfajulna a dolog. Meg a nevem nem írták ki. Ja igen vissza a tárgyaláshoz. Még mi bent voltunk is írta a kedves párja arra a bizonyos oldalra, hogy (ez a retkes r.banc elintézte, hogy ne mehessek be. Na majd én is beperelem és tönkre teszem az életét is esküszöm! Legalább kiadhatom a mérgem.) Nem is ismer! 60kmre lakunk egymástól! Milyen jogon mond ilyeneket. Ő akar apaságiért perelni. Nem tudom mennyit számít, de egy ex prostituált! Pff. Undorodok tőlük! Nem bírom már sokáig, egyszerűen azt érzem nem bírok élni. Nem megy. Minden nap azon gondolkozok kire bízhatnám a kicsit. Aki fel tudja nevelni. Nincs segítségem. 280 kmre lakik a családom. Úgy érzem lelkileg halott vagyok! Ne haragudjatok, csak le kellett írnom. Nem bírom ezt a terhet csendben cipelni! Nem tudok haza költözni, ide köt a munkám. A kicsike is szívbetegen született, azt mondták a stressz. Itt vannak az orvosai. Nem tudom mit tegyek, semmi kiutat nem látok!
Köszönöm ha valaki végig olvasta. Tudom egy hülye nyavalygó r.banc vagyok. De le kellett írnom! :(
A gyerektartást követeld. HA nem fizeti, a bíróság automatikusan levonja majd a fizetéséből.
NE utasítsd el, ugyanis ez a gyermekednek jár, az ő érdeke, hogy megkapja. Ha most nincs szükség rá, tedd el későbbre!
" Tudom egy hülye nyavalygó r.banc vagyok. "
na ezt gyorsan felejsd el. nincs veled semmi gond. ne foglalkozz velük, magukat minősítik. gyerektartásért pedig pereld be a "kedves exed". úgy sem mer semmit csinálni veled. félti a bőrét,csak a pofájuk jár. ami jár a gyereknek az jár, ne hagyd annyiban. a gyereket nem viheti úgysem el, átmenni hozzád meg nem fog. az ismerőseidet pedig kérd meg szépen,hogy ne tájékoztassanak a fejleményekről. légy erős,van kiért annak lenned.
sok erőt és kitartást neked.
Szia!
Először is sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél!
De mindenképp nyugodj meg! Ne menekülj és ne magad hibáztasd!!!
Saját magukat minősiték és járatják le azzal amit művelnek!
Hidd el az olyan ember aki normális értékrendel és egzisztenciával rendelkezik azok csak szánják őket...! Aki ennyire ostoba és szánalmas, primitiv buta azt még csak szóra sem méltasd. Hidd el ez fog nekik a leginkább fájni! A közös ismerőseitek biztosan tudják, hogy jutottatok el idáig, aki meg nem ismer azzal ne törődj milyen véleményt alkot!
Az irásod alapján is látszik, hogy inteliges ember vagy! Ne hagyd magad tönkre tenni! Nekik pont ez a céljuk! Ne hagyd, hogy elérjék!
Őszinte leszek, nem igazá vagyok otthon a jogi dolgokba.
De az 100%, hogy az egyik ismerősőm is beperelt egy másik falubelit rágalmazásért! Pedig NÉV NÉLKÜL irkált az illető, viszont eggyértelmű volt a célzás, útalás!
Igy (pontosan nem emlkészem) de a irkászoló 300-500 ezer forintos bűntetést kapott!
Szóval semmiképp se hagy a dolgot! Mident de mindent ments le az utolsó betűig amit rólad irnak!
Még ha most nem is akarod feljelenteni őket, de jobb ha megvannak soha sem tudhatod mikor lesznek még a hasznodra!
A gzerektartást se hagyd!!! Még ha nem is akarsz háborúzni ami jár az jár!!! És még ha nincs is szügséged rá. Tedd egy betétkönyvbe a gyerkőc nevére vagy bármi és add oda neki a 18. szülinapján. Nagy segitség lesz az életben neki! Hidd el! Gondolj bele több mint 2 millió 18 év alatt! A mai világban már jól jöhet ahoz, hogy elinduljon az életben. Még akkor is ha nem fog annyit érni. Kezdéshez tökéletes! Ne hagyd! Az jár neki!!!!!
Nagyon nagyon sok erőt és kitartást kivánok neked!
Remélem mihamarabb megkapjátok amire vágytok!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!