Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek ha az exem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az exem és annak kedves (azóta felesége) közvetetten zaklatnak? Már állandóan azon gondolkozok, hogy feladom, nem bírom! Csak van egy gyerekem, akit nem akarok itt hagyni!

Figyelt kérdés

Azzal kezdődött, hogy 9 év után vállaltunk egy babát. Terhes voltam mikor a kedves apuka megcsalt. 20 hetes voltam mikor kiderült az egész, a kedves hölgy keresett meg azzal, hogy ő is terhes. Soha nem gondoltam volna ezt a volt páromról. Nem volt ilyen! Borzasztóan félre ismertem. Közben minden nap azt hazudta mennyire szeret minket. Mennyire várja a babát. Ahogy kiderült a dolog elköltözött. Ragaszkodott hozzá, hogy a kicsi a nevén legyen. Természetesen bele mentem hiszen az apja. Szülés után kezdődtek a gondok. Írt a jelenlegi kedvese, hogy mondjak le a gyerektartásról, akkor apuka lemond minden jogáról. Ellenkező esetben élni fog minden apai jogával. Azt mondtam élhet, hiszen az apja. Erre a gyerek apja azt írta, hogy akkor el viszi majd láthatásra és jól megszívja a kicsi is és én is! (nem értem mitől fajult eddig, nem is beszéltünk közben) Így bementem a bíróságra. Ahol le akarta tagadni a gyereket, azt mondta nem tőle van én csaltam (soha nem volt senkim rajta kívül!). A bíróság megállapította a tartást és a láthatást, miszerint apuka az ajtón sem viheti ki (tanúk kihallgatásával kiderült, hogy hazudik, meg volt a levél miszerint megszívjuk). Nem is jön, nem küldi a pénzt sem. Eddig nem is érdekelne. De utána fel hívott a párja, hogy én mekkora r...c vagyok. Nem is az apjától van a kicsi, hagyjam lemondani. Én nem is szerettem a volt párom, ő legalább szereti, meg hasonlók. (3 gyereke van 3 apától) Szerintem nem én vagyok a ri..c. Le tiltottam őket, lecseréltem a számom. Erre jött az egyik közös ismerősöm, hogy apuka az egyik közösségi portálra kiírt valamit. "Verjem bele ebbe a szájba b.szott nyomorult r....cba. F.szér nem tudja mondani, ha akar valamit! F.sz hiányos liba!" Rólam tudni kell, hogy egy nehezen felépített egzisztenciám van. Ilyen kijelentések ketté törhetik a karrierem. El vesztem a hitelességem. Nem értem ezt a stílust! Ezt a viselkedést! Miért a gyereken akar bosszút állni? Miért nem kíváncsi rá? Én mikor elhagyott sem mondtam neki semmit, csak, hogy jöhet bármikor a kicsihez! Soha nem volt ilyen paraszt! Ennyire félre lehet ismerni valakit? A kedves párja is irkálja (visszahallom), hogy remélem a nyomorult r...cnak sz@rabb mint nekem. Nem értem. Én nem ártottam nekik! Nem is beszéltem velük fél éve! (ők állítólag hetente 2-3szor rólam irkálnak nyilvánosan, még mindig! Eddig tűrtem, de nem tudom mit tegyek? Mert ha fel is jelenteném őket, csak még jobban elfajulna a dolog. Meg a nevem nem írták ki. Ja igen vissza a tárgyaláshoz. Még mi bent voltunk is írta a kedves párja arra a bizonyos oldalra, hogy (ez a retkes r.banc elintézte, hogy ne mehessek be. Na majd én is beperelem és tönkre teszem az életét is esküszöm! Legalább kiadhatom a mérgem.) Nem is ismer! 60kmre lakunk egymástól! Milyen jogon mond ilyeneket. Ő akar apaságiért perelni. Nem tudom mennyit számít, de egy ex prostituált! Pff. Undorodok tőlük! Nem bírom már sokáig, egyszerűen azt érzem nem bírok élni. Nem megy. Minden nap azon gondolkozok kire bízhatnám a kicsit. Aki fel tudja nevelni. Nincs segítségem. 280 kmre lakik a családom. Úgy érzem lelkileg halott vagyok! Ne haragudjatok, csak le kellett írnom. Nem bírom ezt a terhet csendben cipelni! Nem tudok haza költözni, ide köt a munkám. A kicsike is szívbetegen született, azt mondták a stressz. Itt vannak az orvosai. Nem tudom mit tegyek, semmi kiutat nem látok!

Köszönöm ha valaki végig olvasta. Tudom egy hülye nyavalygó r.banc vagyok. De le kellett írnom! :(

2013. febr. 4. 00:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
66%

Szia! mivel nem írják ki a neved, szerintem semmit nem tehetsz, DE nem vagy köteles ezekkel az irományokkal szembesülni, én a helyedben letörölném magam, vagy megkérnék minden közös ismerőst h ne jusson vissza hozzám, ne mondják el (hasonlóan jártam mint te csak 2 kisgyerekkel) és én megkértem mindenkit h ne hozzák őt, sem a szeretőjét szóba.

Ha a gyereket nem akarja látni, akkor te se forszírozd, azt gondolom ilyen apa nem is kell a kisfiadnak, találsz különbet.

A gyerektartás viszont jár, letilthatják a fizujából.

Azért teszik, mert tudják hogy ez téged bánt, ha nem jut vissza hozzájuk, egy idő után megunják.

Másik, hogy el szeretnék kerülni a gyerektartás fizetését, keress egy jó ügyvédet és kérd ki a véleményét, mi a teendő.

Ha szükséged van rá, keress fel egy pszichológust, nekem annyiban segített hogy megerősített abban, nem vagyok szr ember, talpra fogok állni 2 kicsivel is és hiszem hogy így is lesz. Az élet megy tovább, ne engedd hogy lehúzzanak, ha kiiktatod őket a mindennapjaidból, máris derűsebben fogod látni a dolgaidat. Sok kitartást kívánok hozzá!

2013. febr. 6. 01:16
 22/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Remélem jóra fordulnak a dolgot. Neked is nagyos sok erőt és kitartást kívánok!
2013. febr. 6. 08:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo, mik azota a fejlemenyek? Remelem sikerult talpraallni, tul vagy a nehezen!
2016. máj. 13. 16:24
 24/27 A kérdező kommentje:

sziasztok. Köszönöm az érdeklődést!

Sikerült talpra állni. Bepereltem, feljelentettem őket. Megcsinálták az apasági tesztet. Minden kétséget kizáróan az övé a kicsi. Rengeteg vita és balhé volt. Végül megkaptam a kizárólagos felügyeleti jogot. A rendőrségen pedig a távoltartási végzést. A gyerektartást letiltatom.

nagyon nehéz volt. Tavaly értek véget a tárgyalások.

közben másfél éve új párom van, aki úgy szereti a fiamat mintha a sajátja lenne és most várjuk a kistesót. :)

Ez a kapcsolat is nagyon nehezen indult, egyáltalán nem tudtam bízni benne sajnos. Végül rájöttem, hogy tényleg szeret.

2016. aug. 28. 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Koszi a vàlaszt! Orulok, hogy minden jora fordult - màr ami a Te életed illeti. Tovàbbi jokat! :)
2016. aug. 29. 15:25
 26/27 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot az új kapcsolathoz s adjon sok erőt a két kicsid!:)
2016. aug. 30. 21:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Akkor minden jol vegzodott..az exek is abbahagytak a zaklatasod gondolom.
2016. aug. 31. 04:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!