Szerintetek szóljak apósomnak, hogy tegye rendbe a felesége sírját?
Figyelt kérdés
Délután a párommal kint voltunk a temetőben, anyósom sírja csupa gaz. Párom rendbe akarta tenni de mondtam neki, hogy nem mindig nekünk kell renbetenni a sírt mivel ott van apósom is és a sógoraim is. Nem tudom mit tegyünk, rakjuk rendbe megint mi a sírt?2013. okt. 21. 18:12
11/31 anonim válasza:
Komolyan egy sír rendbetételéről is vitába akarsz szállni apóssal? Nevetséges vagy, kérdező... Marhára semmi közöd hozzá, hogy apósod mit csinál a sírhellyel, ahogy ahhoz sincs jogod, hogy párodat lebeszéld a rendbetételről.
Nők, hova tudtok még aljasodni? :/
12/31 A kérdező kommentje:
Sírkövet is a gyerekei csináltattak. Apósom nem fizetett egy forintot sem. Akkor minek jár a sírhoz ha nem teszi rendbe.
2013. okt. 21. 18:38
13/31 anonim válasza:
Neked még volt pofád rászólni a párodra hogy ne tegye rendbe az anyja sírját?!
14/31 A kérdező kommentje:
Rászoltam mert unom, hogy mindig nekünk kell megcsinálni amikor apósom hetente kijár.
2013. okt. 21. 18:47
15/31 anonim válasza:
Nálunk is én teszem csak rendbe, pedig 3-an vagyunk testvérek. Eszembe sem jutna otthagyni, ha gazos. Nem a testvéreméknek csinálom meg, hanem a szüleimnek. Ezen veszekedni...
16/31 anonim válasza:
NEKED semmi beleszólásod, a párod megcsinálja, mert van benne annyi tisztesség, ha benned is lenne, akkor segítenél neki és nem itt veszekednél. SZégyellheted amgad, hogy ennyire kicsinyes vagy
17/31 anonim válasza:
ez olyan dolog h nem apósodnak csináljátok a sírt hanem az anyjának!! az ö tiszteletére, az ö emlékére! amit te csinálsz az önzöség...a szeretteimért én magam felelek, magamért én felelek. ez nem a dögöljön meg a szomszéd tehene téma. és neked sok közöd nincs anyosodhoz föleg ha igy gondold. bizd a párodra te meg ne szolj egy szot sem.
18/31 anonim válasza:
Mekkora lehet az a terület? 2 négyzetméter? Nehogy elfáradjatok a rendbetételben. De ha már ekkora a gáz, miért nem csináltattok rá márványfedést?
19/31 A kérdező kommentje:
Mikor anyósom meghalt akkor minden gyereke a temetőt járta, aztán lassan leszoktak róla. A párom meg nem hülye, hogy mindig csak ő gondozza a sírt.
2013. okt. 21. 19:05
20/31 anonim válasza:
Az is szégyen, hogy a családból senki (aki a közelben is lakik) nem gondozza, csak ti, és az is, hogy ti is csak évente egyszer (és még ezen is problémázol). Mi nagyszüleink sírját gondozzuk a testvéreimmel, hol egyikünk, hol másikunk, nem előre megbeszélve, beosztva, hanem amikor lemegyünk, és látjuk, hogy elszáradt a virág, van itt-ott gaz, vagy ráfér valamire egy csere, lemosás, akkor megcsináljuk. Sőt, én egy olyan ember sírját is meg szoktam csinálni, akit nem is ismertem: nagymamám nővérének a lányáét, aki 1962-ben, 20 évesen, az esküvője előtt két héttel meghalt agyvérzésben, én meg jó 30 évvel később születtem. Anyám viszont nagyon szerette őt, sokat mesélt róla. Nincs senki, aki gondozza, nagymamám nővére már meghalt, utolsó éveiben pedig nagyon beteg volt, az egyik fia messze él innen, a másik fia pedig egy lecsúszott alkoholista volt, pár éve már ő is meghalt. És nem esik nehezemre 2 tővel több virágot és egy kannával több vizet odavinnem, vagy havonta egyszer kigazolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!