Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tett már valaki "rendbe"...

Tett már valaki "rendbe" részeges apukát?

Figyelt kérdés

Akik ezt naponta átélik, mint én azoknak nem kell bemutatni, hogy milyen is ez. A többiek miatt egy rövid jellemzés: ordítás, káromkodás, reggeli sörözés, munkanélküliség... stb..

Remélem a kérdésben érthető, hogy mire próbáltam célozni?

A fizikumom bőven megvan hozzá, sőt.. Ti mit javasoltok?

20/F

2014. aug. 30. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én még lányként nekimentem apámnak, mert már annyira idegesített! Anyám meg mondta, hogy ne csináljak ilyet, mert ő nagyobbat tud ütni, mármint apám. De ettől nem jön meg az esze hidd el.
2014. aug. 30. 17:24
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Én egyszer leküldtem apámnak egyet mikor csutka részegen az udvaron ordított rám, elfeküdt a betonon, anyám segített neki, kaptam az ívet hogy rám hívja a rendőrséget, meg így agyonver úgy agyonver. Aztán anyám beszélt velem, hogy ő ezt nem szerette volna, én meg mondtam hogy leszarom.

Aztán egy pár hónapig nem is nagyon mert az öreg a szemembe nézni, de aztán túl lett rajta és pont ugyanúgy piál azóta is.

De volt más ismerősöm, őt az apja verte kiskorában, meg eléggé terrorban volt tartva, aztán egyszer megunta, és jól elverte párszor az apját, és azóta azt csinál amit akar, élnek egymás mellett.

Én egyetlen dolog amitől mindig féltem, a következmények, hogy mi van ha mégis rendőrséget hív, vagy baja lesz, akkor lőttek az én életemnek is...annyit meg egyik alkoholista sem ér, hogy a jövőd tönkretedd miatta.

2014. aug. 30. 18:07
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
nagyon figyelj oda anyádra: ő az, aki alkesszá tette apádat...ekkora f..szságot is ritkán hall az ember.
2014. aug. 30. 19:01
 14/15 A kérdező kommentje:
13!!!!!!!!!!!!!! anyám és az ő anyja? ezt, hogy merted egyáltalán ide írni?
2014. aug. 30. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:
én azt javaslom,hogy hajrá!
2014. aug. 31. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!