Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan bocsájtsam meg az...

Hogyan bocsájtsam meg az Anyámnak és a testvéremnek amit tett?

Figyelt kérdés
Az anyám és a testvérem belerángatott engem egy hitelbe amit a férjemmel kellett sajnos visszafizetnünk, mert ők nem fizették nem nem tudtak nem akrták.5 ev kemeny szenvedes volt ez nekem és a férjemnek. Kibirtuk! Közel 5 milliò forintot fizettünk vissza helyettük! Most ismet közelit az anyam mintha semmi nem történt volna. Nekem ez nagyon nehéz nem tudom hogyan kezeljem, hogy őszinte e vagy ismét belénk akar rugni? Hogyan tehette meg ezt velünk és hogyan bocsajtsak meg neki?

2015. jan. 23. 07:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 Költőnő? ***** válasza:
100%
mire az úristenre kellett nekik 5 misi... Már ne haragudj, oké, h az anyád, de azért mindent nem vagy köteles benyelni. Lehet h most jópofizna, de én a helyedben röviden összefoglalnám neki a Te olvasatodban az elmúlt néhány évet és közölném, h ehhez tartsa magát.
2015. jan. 23. 08:52
 32/67 A kérdező kommentje:

A parom?

Gondolhatod mikor nekunk is kelett volna a penz masra mondjuk hazfelujitasra es az en fizetesem 5 evig erre ment ra szinte az ő penzebol eltunk 5 evig.

Nem annyira preferalja anyamat.

2015. jan. 23. 08:53
 33/67 A kérdező kommentje:
Ebbol a penzbol vett a testveremnek egy X 5 os BMW t kepzelhetitek hogy mit mondott a parom ő meg fizette a tartozast 5 evig.
2015. jan. 23. 08:57
 34/67 anonim ***** válasza:
46%

X5-ös bmw-t?????? hagytátok volna úszni a francba...elvették volna a kocsit...ha valakinek nem futja rá akkor ne vegyen ilyet, vagy ne mással fizettesse a hitelt...az anyád egy igazi idióta görény már bocs...kifizettette veletek a kocsit amit nem engedhetett volna meg magának...ti meg bután kifizettétek...én ezek után elküldeném melegebb éghajlatra a helyedben...

biztos meg akarsz nekik bocsájtani?

2015. jan. 23. 08:59
 35/67 A kérdező kommentje:
Nem a kocsin volt a hitel hanem az en nevemen.A kocsit elmentek es kifizettek kp re belole a 23 eves öcsemnek.
2015. jan. 23. 09:03
 36/67 anonim ***** válasza:
49%
Akármi volt is a hitel tárgya, én elvenném vagy felgyújtanám. Akkor röhöghet.
2015. jan. 23. 09:06
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, de te nagyon buta vagy! Hajtod itt folyamatosan hogy te vetted fel a hitelt, csak azt nem árulod el, hogy miért. Igazából megérdemlitek egymást édesanyáddal. Te nem léptél ez ellen, ő meg kihasznált.
2015. jan. 23. 09:15
 38/67 anonim ***** válasza:
100%

Soha többé nem tudnék megbízni benne. Lehet, hogy szóba állnék vele mindennapi dolgokról, de nagyon ritkán és nem engedném érzelmileg közel magamhoz.

A másik dolog, amit megmondanék neki, hogy kezdheti visszafizetni nekem havonta a pénzt. Soha nem késő. Majd ha látom benne az igyekezetet, hogy megbánta és tesz is érte, akkor elhiszem, hogy változott emberileg.

2015. jan. 23. 09:22
 39/67 anonim ***** válasza:
100%

Annyi eszetek meg nem volt,hogy elvegyétek tőlük a kocsit,eladjátok és kifizettek belőle mindent!

Meg is érdemlitek,ha ilyen hülyék vagytok!

Vegyetek nekik egy X 6-at is!

2015. jan. 23. 09:25
 40/67 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom ami veled tortent.Monnd meg anyadnak,ha visszafizette az 5milliot,akkor lehet ujra probalkozni. Legy tekintettel a ferjedre.
2015. jan. 23. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!