Hogyan bocsájtsam meg az Anyámnak és a testvéremnek amit tett?
3 millio szemelyi kolcsont kaptam a bankomtol en odaadtam ezt a penzt a testveremnek es anyamnak ok elmentek megvettek a kocsit a nevukre es nem fizettek nekem a havi torlesztoreszletet igy nekem kelett visszafizetnem a bankonka mivel nekem adtak ok meg hasznaljak a kocsit mintha semmi nem tortent volna.
Ha azt mondom adjak el a kocsit ramnyomjak a telefont vagy honapokig inkabb nem beszelunk.
Aztan meg elokerul honapok mulva es ugy beszel velem mintha semmi nem tortent volna.
Én csak azt tudom ismételni amit már párszor leírtam.
Család, család, köteles vagy segíteni bla bla.
Ez neked család? Hogy átvertek? Benne hagytak a kakában? Nekik talán nem kellett volna segíteni rajtatok? Ha nem tudátok volna fizetni? Ha megy a fejetek felől a ház vagy bármi más? Ők segítettek volna? Vagy csak addig vagytok jól amíg fizettek?
Ne legyél már teljesen balek. A férjed helyében már elküldtem volna anyádat az öcséddel együtt tudod hova.
Kerdes meg mindig az hogy anyam ugy kozelit mintha semmi nem tortent volna.
Szerintem csak en kellek neki meg a fizetesem mert ugy gondolja neki kell szolgalnom hisz az ANYAM!!
"Az ocsem szeretett volna venni egy kocsit volt munkahelye de nem kapott hitelt mert 23 eves"
Egy jó használt autót lehet kapni akár 100ezer FT-ért is, aki hitelből akar autót venni, az jó nagy hülye, de te is az vagy, mert nem gondolkoztál. Ennél már csak az a jobb, mikor valaki azért vesz fel hitelt, mert TV-t akar venni.
Én a helyedben se anyáddal se a testvéreddel nem állnék többet szóba, és megkapnák tőlem a fejmosást.
Barmit mondok vagy kerdezek azonnal nekem esik támad,vedekezik szerencsere a parommal nagyon boldogok vagyunk es meg van mindenunk.
Talan en ezt kaptam az elettol nem csaladot.
Amit az anyam nem adott meg es irigy hogy nekem jo ferjem van es boldogok vagyunk ezt akarja elvenni.
Nem gondoltam volna hogy gonosz az anyam, soha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!