Hogyan bocsájtsam meg az Anyámnak és a testvéremnek amit tett?
Figyelt kérdés
Az anyám és a testvérem belerángatott engem egy hitelbe amit a férjemmel kellett sajnos visszafizetnünk, mert ők nem fizették nem nem tudtak nem akrták.5 ev kemeny szenvedes volt ez nekem és a férjemnek. Kibirtuk! Közel 5 milliò forintot fizettünk vissza helyettük! Most ismet közelit az anyam mintha semmi nem történt volna. Nekem ez nagyon nehéz nem tudom hogyan kezeljem, hogy őszinte e vagy ismét belénk akar rugni? Hogyan tehette meg ezt velünk és hogyan bocsajtsak meg neki?2015. jan. 23. 07:22
21/67 anonim válasza:
Mi az hogy közeledni?Beszéltek pár mondatot az időjárásról,bármi hülyeségről,ami nem személyes dolog.Karácsonykor egy ebéd,szülinap,névnap egy telefon,anyuka letudva.Mi ebben a bonyolult????
22/67 anonim válasza:
Hát nemtudom. Én nem biztos, hogy kedélyesen el tudnék beszélgetni a terített asztal mellett az időjárásról, mintha mi sem történt volna. Más kérdés, hogy magamra legalább annyira haragudnék a balekságom miatt, hogy belementem annak idején a hitelbe, de ezt már nem lehet visszacsinálni.
De az csak nekem fura, hogy most közeledik, amikor már ki van fizetve a hitel?
23/67 anonim válasza:
van 5 millió okod nem megbocsájtani ha te mégis megszeretnél akkor a választ magadban kell keresned szerintem...
24/67 anonim válasza:
Engem azért csak érdekelnének a részletek! Hogy lehet valakit belerángatni egy hitelbe? Ha nem akarok, nem veszek fel hitelt. Vagy ez hogy ment?
25/67 anonim válasza:
Az, hogy az anyukád, nem jogosítja fel, hogy bármit megtegyen veled(tek). Ezt úgy hívják, hogy 'visszaélt a helyzetével'. Elég erősen manipulál téged, ő pontosan tudja, hogy te mit érzel és ez az egészben a dühítő. Én ráolvasnám a fejére, jó őszintén. Az ilyenért egyébként tartós mosolyszünet jár. Azért mert család? Mi? A te családod a férjed, nem az anyád! Én be sem engedném az ajtón. Pláne, hogy még szemtelen is? Nehogy már még te védd. Állj a talpadra és kösd fel a kardod! Annak örülj, hogy a párod még nem lépett ki ebből az egészből, inkább beszélgess el vele, nehogy ilyeneken gondolkozzon....
26/67 A kérdező kommentje:
Szukseguk volt a penzre en meg alairtam hisz az anyám hidd el en sem gondoltam, hogy nekem azaz nekunk kell kifizetni.
Hidd el nekem is hatalmas arculutes volt.
Nem tudom mikorra fogom kiheverni.
Havi 80-100 ezret fizettunk 5 evig a semmire.
2015. jan. 23. 08:43
27/67 anonim válasza:
én amúgy ezt nem bocsájtanám meg...mert még az arcotokba nevetett "fizetsz vagy leülöd"........az ilyen takarodjon a....... szóval érted...de ha ennyire meg akarsz bocsájtani hajrá, de azért legyen már büszkeséged is! nem kicsit kihasznált a saját anyád!!!
28/67 anonim válasza:
De mit írtál alá? Azt hogy veszel fel nekik hitelt? Azért 5 milliót nem lehet csak úgy felvenni, hogy aláírok egyszer egy papírt! Attól ez bonyolultabb.
29/67 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kihasznalt es belerokkantam de most eletem vegeig ne beszeljek vele?
2015. jan. 23. 08:47
30/67 anonim válasza:
szükséged van rá?
a férjed szerinted hogyan fog vélekedni erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!