Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan bocsájtsam meg az...

Hogyan bocsájtsam meg az Anyámnak és a testvéremnek amit tett?

Figyelt kérdés
Az anyám és a testvérem belerángatott engem egy hitelbe amit a férjemmel kellett sajnos visszafizetnünk, mert ők nem fizették nem nem tudtak nem akrták.5 ev kemeny szenvedes volt ez nekem és a férjemnek. Kibirtuk! Közel 5 milliò forintot fizettünk vissza helyettük! Most ismet közelit az anyam mintha semmi nem történt volna. Nekem ez nagyon nehéz nem tudom hogyan kezeljem, hogy őszinte e vagy ismét belénk akar rugni? Hogyan tehette meg ezt velünk és hogyan bocsajtsak meg neki?

2015. jan. 23. 07:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
* és a bizalomnak mindörökre lőttek.
2015. jan. 23. 07:56
 12/67 A kérdező kommentje:

Felek hogy nem oszinte a kozeledese hanem ismet mezes mazas es utanna meg ott rug belem ahol tud ezt mar egy parszor megcsinalta.

Meg a parom nem nagyon tudja ezt az 5 milliot megemeszteni hisz neki semmi koze nem volt hozza csak a szerencsetlen fizethette 5 evig.

2015. jan. 23. 07:56
 13/67 A kérdező kommentje:

A paromnak nem konnyu a megbocsajtas dolgozott a szerncsetlen hogy fizetni tudjuk mas baromsagat egy kicsit megviselte az hogy havi 80 ezret kelett kifizetni mas hulyesege miatt.

Szerintem bele is rokkant es nagyon nem akar talalkozni a csaladommal.

2015. jan. 23. 08:00
 14/67 anonim ***** válasza:
Letudod a kötelezőt és kész!Nem kell napi kapcsolatba lenni velük!
2015. jan. 23. 08:08
 15/67 anonim ***** válasza:
100%
Aha, és a családon segítés hol volt akkor, amikor nektek kellett volna segíteni a hitelben?
2015. jan. 23. 08:08
 16/67 anonim ***** válasza:
100%
A párod helyében én se vágnék hozzájuk jó képet..miért ti fizettétek ki az ő hitelüket? Nem is értem, hogy lehetnek ilyenek az emberek a saját családtagjaikkal, hogy tudnak tükörbe nézni..
2015. jan. 23. 08:09
 17/67 A kérdező kommentje:

Es azt az 5 milliot mar soha nem latom pedig nekunk is szuksegunk lett volna ra.

A paromat teljesen kikeszitette ugyanis havi 80-100 ezer havonta kifizetni igen megterhelo volt az anyam meg szinte rohogott rajta es aztmondta ha nem fizeted majd leulod!!

Gazdag palid van fizesse az.

Szoval volt cirkusz 4 evig ő meg elvezte hogy belenk rugdoshat.

2015. jan. 23. 08:12
 18/67 anonim ***** válasza:
100%

És ezek után te még kapcsolatot akarsz vele?

Anyám, nem anyám én többet nem akarnám látni. Gusztustalan amit művelt.

2015. jan. 23. 08:14
 19/67 A kérdező kommentje:
Ez a kerdesem hogy ezek utan mit tegyek mert Ő szeretne közeledni hozzam foleg nem a paromhoz.
2015. jan. 23. 08:17
 20/67 anonim ***** válasza:
88%
Figyu, közeledhet persze, próbáld kipuhatolni, hogy őszinte vagy megint akar valamit. De kezeld fenntartásokkal, a házasságod, meg ne kockáztasd miatta.
2015. jan. 23. 08:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!