Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti támogatnátok ebben az...

Ti támogatnátok ebben az esetben anyátokat? Kívülállók szerint balek vagyok.

Figyelt kérdés
Leszögezem nem vagyunk rosszban anyámmal csak kezd idegesíteni a viselkedése és hozzáállása dolgokhoz. Sok hitelt felhalmozott (nehezen éltünk ezért vette fel a többségét ez igaz) amit én kifizettem kb 3 millió forint értékben. Évek óta támogatom a megélhetésüket havi kb 60000 Ft-al. Viszont most elegem lett, mert a környezetemben is mindenki azt mondja látják anyámon, hogy nem akar dolgozni a kész jó neki és tőlem várja a sült galambot. Otthon állandóan kupleráj meg kosz van, ha hazamegyek elkezdek takarítani mert zavar. De egy két nap és a gáz is újra undorítóan szutykos (tőlem kapta) a padló a wc a fürdő koszos ,minden szana szét. Kezdem unni ez, pláne hogy külön élek és jól jönne nekem is a pénz. Még csak nem is igyekszik semmivel, állandóan eljárkál meg netezik. Fel kéne újítani a lakást mondtam keressen legalább embert nézesse meg mennyi lenne. Annyira nézett szét mint ti. Most én tényleg "balek" vagyok?
2015. jan. 3. 15:48
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Te mennyiből élsz kb.?
2015. jan. 7. 20:42
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem halnak éhen, akkor se ha nem segítesz nekik. Valószínűleg csak kihasználják hogy neked van. Ha pedig azt mondják hogy nem elég nekik akkor hazudnak. És megfagyni se fognak

A kertbe lehet növényeken ültetni, állatot tartani, és akkor sokkal olcsóbban jönnek ki az étkeztetésből is. Mi panelban lakunk, az erkélyre (viszonylan nagy)szoktunk paprikát, paradicsommot, fűszernövényeket ültetni. Kicsit vicces, de szeretjük a növékenyet, és még az ételen is spórolunk.

Persze mindenkinek mások a szükségletei, de annyi pénz elég kell legyen. Ne aggódj miattuk, a szükség nagy úr, meg fogják oldani.

2015. jan. 7. 20:48
 33/42 A kérdező kommentje:
Per pillanat az étkezésem és telefon internet és tisztítószerek havi kb. 45-50.000 Ft. Rezsim külön nincs mert céges szállón lakom.
2015. jan. 7. 20:54
 34/42 anonim ***** válasza:
Mi semmit sem szoktunk termeszteni, legalább egy tévé és egy számítógép egész nap megy, kertes házban lakunk, minden szobát használunk egész évben, mégis megélünk 100-120 ezerből.
2015. jan. 7. 20:58
 35/42 anonim ***** válasza:
Szóval azt sem hiszem, hogy mi különösebben jól gazdálkodnánk.
2015. jan. 7. 20:58
 36/42 anonim ***** válasza:
Nos, kérdező, sikerült a dolog? hogy döntöttél?
2015. jan. 7. 21:12
 37/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ azt hiszem átértékelődtek a dolgok. Biztos, hogy változtatni fogok. De a kezdet lesz a nehéz...
2015. jan. 7. 21:15
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az a legnagyobb probléma,hogy nem fogsz tudni jó megoldást kínálni neki,mert semmi nem lesz olyan jó,mint a pénz.

semmi nem fog megfelelni,csak a kifogások tömkelege lesz...

Egyet ne felejts el,következetes légy,tartsd magad az elhatározásodhoz!

2015. jan. 7. 22:12
 39/42 anonim ***** válasza:
Majd ird meg a fejlemenyeket.
2015. jan. 7. 22:25
 40/42 A kérdező kommentje:
Hát ez azt hiszem személyes beszélgetést kíván amire kicsit sajna várni kell. Most voltam szabin otthon :(
2015. jan. 7. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!