Nem akarok balek lenni, mit tegyek? Megcsal?
Figyelt kérdés
Öt éve vagyok a párommal. Van egy kétéves kislányunk. Egyik este ülünk itthon, a párom kapott egy smst. Teljesen naívan megkérdeztem miaz, mire ő a zsebébe dugta a telefonját,hogy semmi. Gyanús lett ezért elkértem, nem akarta odaadni, de nem tágítottam. A következő volt benne: szr a kedvem ha tudsz beszélni csörizz meg.. kérdőre vontam egy kolleganője, akiről sosem hallottam, Amikor rákérdeztem még pár hete barátkoznak nem hívta sose nem ő adta meg a számát. Aztán amikor még egyszer kérdeztem a válaszok megváltoztak..a csaj akar valamit ő nem..mi a fenét csináljak? Ha nem hazudik nekem akkor lenyelem,hogy lányokkal barátkozik, de így? Hazudott nekem és feladta volna a gyerekét is...miért csinálják ezt a pasik? Egyébként a kapcsolatunk átlagos....2013. jan. 28. 11:47
1/15 anonim válasza:
Szerintem a nő meg a pasid között vége a lamour-nak. És igy erölködik, hogy a személyét nyilvánvalóvá tegye. Ez esetek 95%-ában mindig ez van.
2/15 anonim válasza:
Most ne haragudj, de szerintem túlreagálod. Te ebből a kis "incidensből" hogyan szűrted le, hogy "feladta volna a gyerekét is"? Nem szép dolog, hogy letagadta, hogy barátkozik a kolléganőjével, de nem kell rögtön rémeket látni. Viszont, ha minden apróságért ilyen hisztit csinálsz, szinte tuti, hogy a nő karjaiba "kergeted". LÉgy türelemmel és majd ha lesz ennél kézzelfoghatóbb bizonyítékod is, majd lép ahogy jónak látod.
3/15 anonim válasza:
"Gyanús lett ezért elkértem, nem akarta odaadni, de nem tágítottam."
Ilyen nőm lenne, én is csalnám...
4/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Két kérdésem lenne. Pasi vagy? Csaltak már meg?
2013. jan. 28. 11:55
5/15 A kérdező kommentje:
Láttad volna az arcát..amikor meglátta..amúgy sosem kutakodtam és megbíztam benne, pont ezért volt furcsa,hogy hazudozott összevissza.
2013. jan. 28. 11:57
6/15 anonim válasza:
Szerintem túlságosan messzemenő következtetéseket vontál le a történtekből. Lehet, hogy tudta a párod, hogy egyből a megcsalásra gondolsz, hiába csak barátkozik, ezért inkább nem is mondta. Ennyi még kevés ahhoz, hogy ha tényleg történt köztük valami, akkor egyértelmű legyen. Arra nem is gondoltál, hogy tényleg a csaj akarna valamit, és direkt küldözget sms-t, hogy besározza a párod? Vagy még jobban vájkálj a párod dolgaiba, hogy kiderüljön valami, vagy bízz meg benne.
7/15 anonim válasza:
Én nem foglalkoznék vele a helyedben..
8/15 A kérdező kommentje:
Vannak más kollenganők is akik barátok, és sosem voltam féltékeny. Csak azt nem értem miért nem mondta el, ha nincs semmi.
2013. jan. 28. 12:04
9/15 anonim válasza:
Talán,mert tudta,hogy így fogsz reagálni és ezt akarta megspórolni magának? Ne hisztizz,járj nyitott szemmel,de ne kergesd az őrületbe egy feltételezéssel.Ez,ami történt nem bizonyíték megcsalásra,a gyereket pedig ne keverd bele.
10/15 anonim válasza:
Nekem volt egy haverom aki nem mondta el a párjának hogy vagyok.Hogy miért foggalmam sincs.Végülis kiderült a dolog, a csaj kidobta a pasit.Nekem kellet bizonygatnom hogy semmi nincs köztünk,nem is volt.Csk azért mert a pasi nem mondta el hogy közel 10éve sms zünk néhanapján,ebből a csak azt szürte le hogy biztos azért nem mondta el mert van köztünk valami.
Végülis a dolog jól sült el mert visszafogada a csaj a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!