18 éves vagyok és a szüleim nem normálisak. Külön akarok élni és ehhez kérnék segítséget (? )
Valami oka biztosan van, hogy rád idegesek. Vagy mindig keresnek valami értelmetlen dolgot amibe beleköthetnek?
Egyébként sok (normális) lehetőséged nincs. Megpróbálhatod a kollégiumot (bár ennek a mikéntjét nem ismerem), vagy talán még egy közeli rokonhoz tudnál elköltözni, de ez több okból is bajos.
Persze.
Vagy keresel egy rokont aki befogad és eltart, vagy elmész dolgozni, hogy legyen kereseted és el tudd magad tartani.
73% kösz, de szeretnék egyetemre is menni, + sport, hogy képzeled el a munkát? és egy érettségi nélküli embert hova vesznek fel ha az emberek 40%-ának nincs munkája? gondolkozz már egy kicsit.
És nem, nem csinálok semmi rosszat, szerintük a 3,5ös átlag profi sport mellett rossz, közben még csak félév van és már megfogadtam hogy minimum egy 4es átlagot összehozok. nincsenek nagyszüleim se rokonaim
És te hogy gondolod, hogy kereset, pénz nélkül, a szüleid támogatása nélkül különköltözhetsz?
Esetleg jelentkezz jó távoli egyetemre! Akkor mehetsz koliba/albérletbe... már ha az anyagi helyzetetek megengedi, hogy a szüleidtől távol tanulj.
Munka nélkül hogy lenne jövedelmed? Miből ?
Önállóságnak ára van.
és még is hova vennének fel dolgozni?^^
szivesen mennék ha lenne...
úszó vagyok, azon is gondolkoztam hogy ráhúzok és a következő nagy versenyeket megnyerve az egyesületem pénzelne... havi 60-70ezerrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!