18 éves vagyok és a szüleim nem normálisak. Külön akarok élni és ehhez kérnék segítséget (? )
Figyelt kérdés
szóval folyton idegesek rám, pedig jó sportoló vagyok és olyan közepes tanuló, elszeretnék költözni de nincs keresetem és még középiskolába járok. létezhet valamilyen megoldás hogy különéljek?2013. jan. 21. 20:45
21/23 anonim válasza:
60 ezerből, van valami fogalmad a világról?
-20. ezer egy szoba bérlés
-20. a rezsi
- a maradék 20. ezret pedig 30 napra elosztva van 666Ft-od enni.
22/23 anonim válasza:
Ne költözz. Ha külön élsz, az millió egyébbel is jár, például rengeteg időt vesz el. Így még rosszabb tanuló leszel, mert kevesebb időd marad a tanulásra és tuti buktad az egyetemet.
Húzz rá a sportra és a tanulásra IS. Célozd meg a 4.5 átlagot és hajrá!
23/23 Chrisiii válasza:
te baratom a fold nevu bolygon elsz? nem lehet hogy a problemat mashol kellene keresni? hahaha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!