Miért nem érti meg a családom, hogy nem akarok modellkedni?
20 éves vagyok, most végzem az egyetem 2. évét. Körülbelül egy éve az egyik fotós barátom megkért, hogy legyek neki modell egy pár fotó erejéig.Tinikoromban a gebe, szemüveges csúnya lányok közé tartoztam, de azóta teljesen megújultam külsöre, gondoltam adok picit az önbizalmamnak is, nem is baj, ha van rólsm néhány fénykép.
A barátom kitette a képet néhány oldalra, és hogy hogy nem, elkezdtek megtalálni egyes cégek, hogy legyek a modelljük. Igent mondtam, mert kellett a pénz az egyetemi tandíjra ( noha gyakornokként is kapok fizut, de gondoltam, biztos ami biztos, plisz sosem árr egy kis plusz). Eljártsm ide-oda, de nem élveztem a fotózàst....igazából amolyan kötelező rossznak, nyügnek érzem. Nem szeretek pózolni,
Nemrég megkeresett egy neves ügynökség azzal, hogy az egyik híres cég 1 éves szerződést akar velem. Utazás, pènz, modellkarrier - ami engem viszont nem érdejel. Nem akarom, már a gondolattól is a gideg ràz, hogy állandóan fotózzanak... nem akarok egy évet ezzel tölteni, amikor teljesen más álmaim vannak..
A családom azonban ezt nem érti, megállás nélkül cseszegetnek, amiért nem vállalom, merthogy mekkora lehetőség, használjam ki a szépségem, stb. Persze, én ia tudom, de minden porcikám berzenkedik ettől
Szerintem ne ird ala a szerzodest! Azzal 1 teljes evre elkotelezed magad!
Vallalj ugyan igy alkalmi fotozasokat, a penz segitseg az egyetemhez, de ennyi, ezzel erje be a csalad is! Kesobb talan meg is megszereted. De hidd el, abbol semmi jo nem szarmazik, ha magadra eroszakolod! Mar most sem szereted, hat meg ha kotelessegbol, kenyszerbol kene csinalnod! Foleg egy teljes evig!
Szabad esetleg kepet latni?
jól megy nektek? megteheted, hogy válogatsz a munkák közül? én mondjuk takarítani is elmennék, ha kellene a pénz.
Nem lehet, hogy azért akarják ennyire, hogy menj, mert rosszul álltok? Ebben az esetben illene segíteni a szülőknek, hisz tulajdonképp semmi megerőltetőt nem is kell tenned, és jól fizetnek
ha jól éltek, akkor más a helyzet
mondjuk nekem ennyi idősen, ha jól fizetnek érte, bármilyen munkának örültem volna (persze ésszerű határok közt értem a bármilyet)
mert persze szép dolog, hogy ti is arra biztatjátok, ne csinálja, de valljuk be, ez egy igen jó lehetőség, a családjának is sokat tudna segíteni...
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!