Nem akarok balek lenni, mit tegyek? Megcsal?
Figyelt kérdés
Öt éve vagyok a párommal. Van egy kétéves kislányunk. Egyik este ülünk itthon, a párom kapott egy smst. Teljesen naívan megkérdeztem miaz, mire ő a zsebébe dugta a telefonját,hogy semmi. Gyanús lett ezért elkértem, nem akarta odaadni, de nem tágítottam. A következő volt benne: szr a kedvem ha tudsz beszélni csörizz meg.. kérdőre vontam egy kolleganője, akiről sosem hallottam, Amikor rákérdeztem még pár hete barátkoznak nem hívta sose nem ő adta meg a számát. Aztán amikor még egyszer kérdeztem a válaszok megváltoztak..a csaj akar valamit ő nem..mi a fenét csináljak? Ha nem hazudik nekem akkor lenyelem,hogy lányokkal barátkozik, de így? Hazudott nekem és feladta volna a gyerekét is...miért csinálják ezt a pasik? Egyébként a kapcsolatunk átlagos....2013. jan. 28. 11:47
11/15 anonim válasza:
8
Hagyd már az egész esetet, ott van a 2 éves kislányod, vele törődjetek...
Ne kutakodj, mert csak magadnak okozol problémát.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek szép napot!
2013. jan. 28. 12:15
13/15 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy egy párkapcsolatban élő nő/férfi ne "barátkozzon" ellenkező neműekkel a másik tudta nélkül. Így nem keveredhet kétes helyzetekbe, nem sodorhatja a másikat kétségek közé. Ez a viselkedés az a fajta szálka, amitől egy seb könnyen elfertőződik.
14/15 anonim válasza:
szerintem jelen esetben az a legjobb, ha annyit csinálsz, figyelsz.
légy résen, de ne hisztizz.
te ismered a férjed, szerintem tapasztalni fogod, ha valami változás lesz.
amúgy én nem is azért aggódnék, hogy ő titkolja, mivel lehet, hogy csak fél elmondani, hogy összebarátkozott azzal a nővel, hanem inkább azért amit a nő irt.
nincs kizárva, hogy a csaj akar valamit a férjedtől.
15/15 anonim válasza:
sosem kérdezem a férjem ki hívja,ki ír neki stb. ennyi magánélet legyen már! ne hárpiáskodj mert a végén tényleg félremegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!