Ti támogatnátok ebben az esetben anyátokat? Kívülállók szerint balek vagyok.
Igen, balek vagy!
Ne csináld tovább, mert csak magadnak ártasz. Állandósulni fog az aggodalom, a félelem, hogy mi lesz vele, mit fog szólni, ha te elzárod a csapot.
Tudod mi lesz? Kénytelen lesz elmenni dolgozni (érdekes, még is találni majd valamilyen munkát, vagy még is el lesz egy gyárban).
Takarítói munkát szeretne? miért nem gyakorol rá otthon?
Te semmit ne csinálj nála, hagyd abba a rendrakást, takarítást! De szóld meg jó alaposan. Megmondhatod neki, hogy mások majdnem egy hónapig dolgoznak 60000.- Ft-ért, úgy hogy vegye úgy, hogy te fizeted őt és az az elvárásod a pénzedért, hogy rend, tisztaság legyen otthon, karbantartva a ház, a kert, stb.
NINCS INGYEN VAJAS KENYÉR!!!
Nem balek vagy, csak jó a szived.
Szerintem nagy rá az esély, hogyha nem fogod többet témogatni akkor megszűnik a kapcsolatotok.
Ha olyan helyzetben lennék, hogy kevés a keresetem és segítségre szorulok, akkor legalább megbecsülném amim van (kitakarítanék, rendben tartanám a házat, zöldség gyümölcs a kerben, stb...)
Csökkenteném a pénzmennyiséget amit adok neki, nullára, így majd csak hozzászokik hogy magának kell megkeresni a rávalót. Nem azért vagy a világon hogy őt eltartsd, azt a pénzt félre is tudnád rakni, családalapítás stb... Bár nem tudom milyen idős vagy de neked is van életed, nem egy az anyukád akire vigyázni kell...
Sajnos balek vagy igen. Ha nincs hitelük havi 120 ezer forintból kényelmesen meg tudnának élni. Mi is ennyiből élünk, kisebb luxus termékekre is jut, szóval nem nyomorgunk.
A szüleidnek az isten pénze sem lenne elég, hidd el nekem. Amijük van, nem tudják beosztani. Ha többet adnál, mint hatvanezer, az se lenne elég. Én nem adnék nekik egy forintot sem. Számold ki mennyid lenne már, ha nem támogattad volna őket.
A szüleidnek nem az a problémája, hogy nincsen vagy alacsony jövedelmük, hitelük van és nyomorognak, hanem az, hogy egyszerűen telhetetlenek. Nem neked kell finanszírozni, hogy chipset meg egyéb butaságokat vegyenek maguknak. Gondolj már kicsit magadra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!