Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti meg tudnátok bocsájtani a...

Ti meg tudnátok bocsájtani a fiatoknak, ha a saját anyukátokat ölné meg?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a fiatok ittas állapotban egy szóváltást követően agyonütné a nagymamáját (a ti anyukátokat). Sok év börtön után hazatérne a településre ahol előtte lakott. Hogyan fogadnátok?
2014. nov. 18. 16:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Visszacsukatnám, mielőtt engem vagy valaki mást is megöl. De elképzelni nem tudom, mivel az én gyerekem soha nem bántana senkit, se ittasan, se véletlenül. Mindenesetre ha ennyire elszúrnám a fiam nevelését, akkor beleőrülnék, mire visszajönne, nem fogadnám már sehogy...
2014. nov. 18. 19:14
 42/47 A kérdező kommentje:
Ez nem nevelés kérdése, de úgy látom túl sokat okoskodtok!
2014. nov. 18. 19:34
 43/47 Buford Tannen ***** válasza:
Ezen a nyáron Lajosmizsén volt egy ilyen eset,csak az unoka agyonlőtte a nagymamáját.
2014. nov. 18. 19:57
 44/47 anonim ***** válasza:
Lajosmizsei vagyok, nekem is ez az eset jutott eszembe. Neki nem fog a család megbocsátani.
2014. nov. 18. 20:40
 45/47 anonim ***** válasza:
Egy gyilkosról beszélünk. Nincs enyhítő körülmény. Számomra nincs. N31(anya)
2014. nov. 18. 20:51
 46/47 anonim ***** válasza:

Dehogy tudnék. Neked viszont azt javaslom hogy nézz kevesebb krimit.

Ahol ilyen előfordulhat, az olyan primitív népség, hogy megragadtak a középkorban. Szerencsére csak a híradóban hallunk ilyenekről, és mindig kiderül hogy a szereplők megérdemlik egymást.

L22

2014. nov. 20. 11:40
 47/47 Buford Tannen ***** válasza:

46os: te okos hülye barom a hiradoba ha hallasz ilyet szerinted miért mondják be??-,-

és jobb ha felébredsz az álomvilágodból,ugyanis létezik ilyen.Személyesen ismerek egy családot ahol ez történt.

2014. nov. 20. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!