Hogyan építsem így fel a saját életemet?
Nos azt hiszem hogy anyád tönkre fog tenni idegileg és anyagilag, ha az én anyám csinálna ilyet, nekem felháborító lenne hogy megkeresi a tanítványaimat a hátam mögött és leosztja őket.Amint tudsz, költözz el otthonról, ne hallgass anyádra, mert különben sikertelenségre leszel ítélve.Van olyan hogy az embert a saját szülei tartják vissza tudatosan vagy tudattalanul és így elfojtják minden pozitív kezdeményezését.
Légy férfi és állj a sarkadra, mondd meg anyádnak hogy el fogsz költözni mert eleged van a viselkedéséből és saját életet akarsz élni.
Iratkozz be egy könyvtárba és vegyél ki pozitív gondolkodásról könyveket.Ha érdekel, tudok adni könyvcímeket, elég sokat.
Úristen... húzz el minél hamarabb, és függetlenedj teljesen, egy fillért se adj nekik.
Nehéz lesz lekoptatni őket, de ha nem teszed, a saját jövődet áldozod fel mások lustasága és teszetoszasága miatt. Huszonéves vagy, még helyre tudod hozni az elrontott dolgokat, harmincon-negyvenen túl már nem. Szeretnél egy elkúrt életet? Ugye, hogy nem...
Nem vagyok az erőszak híve, de ilyen szülőknek már leb..sztam volna egy-egy pofont.
Amúgy ja, költözz el amint tudsz, egy szobát viszonylag jó áron bérelhetsz már, és ahogy írták, nyitsz egy bankszámlát, befizeted rá a pénzt, onnantól csak nézhetnek. És amint tudsz húzz el onnan, nehogy ott ragadj, azt meg főleg ne hagyd hogy a hiteleiket is rád tegyék át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!