Ti hogy kezelnétek ezt? Elítélnétek a saját anyukátokat?
Szia szerintem nem jó helyre irtad ki a kérdést, de majd szolók hogy helyezzék át.
A válaszom pedig az, hogy beszélj anyukáddal, hogy ha apukádat szereti és ő is akkor szakítson a jelenlegi párjával, viszont ha nem akarnak akkor hagyják abba a titkos kapcsolatukat a gyerekek és a két család érdekében.Mert ami nekik jó az tönkretesz benneteket.Legyen benne annyi tisztelet, becsület, és emberség hogy nem teszi ugyanazt nevelőapuddal mint vele apukád.
És különben is milyen példát mutat igy neked?? Én ezt mind elmondanám.
Nem akarod megbántani, mert rosszul esne neki ha szóvá tennéd az egészet... Ha viszont összejönnek a vér szerinti apuddal, akkor otthagyod anyudat, és elköltözöl a nevelőapáddal? Azzal nem bántanád meg, ha elköltöznél? Mert szerintem sokkal jobban fájna neki, mintha megbeszélnéd vele a dolgot őszintén.
Lényeg a lényeg, két lehetőség áll fenn:
1. Nem szólsz senkinek semmit, a vérszerinti szüleid újra összejönnek, te pedig elköltözöl a nevelőapáddal, ahogy mondtad.
2. Megbeszéled anyuddal a dolgot, eszébe juttatod, hogy ő is kezdi azt csinálni a nevelőapáddal, amit anno ő vele tett édesapád. Észbe kap, menti ami még menthető, és marad minden a régiben.
Más lehetőséget nem látok per pillanat.
Minden jót kívánok!
Igazatok van teljesen.
De nem tudom beleszóljak-e.Lehet csak baráti viszony..
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, viszont ha nevelőapukádhoz költözöl, akkor azzal apukádat nagyon nagyon megbántanád, neki pedig lelkiismeret furdalása lenne, hogy miatta költözöl el édesanyádtól, akivel eddig olyan jól megvoltatok.
Tény, hogy nem titokban kéne csinálniuk, a nevelőapádnak joga van tudni erről, még ha fáj is. Ha esetleg bevallja anyukád, és szétmennek a nevelőapáddal, én a helyedben a szüleiddel maradnék, de sokat találkoznék a nevelőapáddal is. De neked kell majd eldönteni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!