Ezt mégis hogyan kezeljem? Nem hittem a saját szememnek! Mit érdemel a lányom?
Szerintem is a legjobb, amit tehetsz, hogy higgadtan rákérdezel a fontos dolgokra – együtt vannak-e, lefeküdtek-e, ugye védekeztek, és ugye legalább nem akarata ellen történt – és normálisan beszélgetni vele. Ha leszidod, megbünteted, az nem használ, csak nem fog semmit elmondani később se. Biztos sokkoló volt ez egy gyereknek hitt lányról (főleg ennyire fiatalon), úgy látszik már van szexuális érdeklődése (remélhetőleg nemcsak a fiúnak volt), fontos a jó viszony, hogy ne legyenek bajok később sem. Persze nem kell titkolni, hogy megdöbbentél, és rákérdezhetsz, miért nem mondta el, miért fél tőled, a lényeg a higgadtság, hogy később se legyen bizalmatlan.
Tényleg korai 14 évesen, de előfordul, ez egyénenként változik, remélem felelősséggel csinálja, és ha esetlek lefeküdtek akkor védekezik. Van ilyen, egy régi barátnőm 13 évesen már szexelt, normális nő lett belőle. (Velem 17 évesen történt először bármi, és 23 évesen az első aktus, és én is normális vagyok. Szóval ha nem történik baj, nem ezen fog múlni a későbbi fejlődése.)
Figyi,ha az eszébe jutott,h a szemetet kivigye,szerinted az ágyat úgy hagyta volna?Szerintem nem lenne ennyire amatőr(én nem lettem volna..)
Lehet,h semmiféle spermafolt,csak épp az ágyatokban kajált vagy ilyesmi...
Ha hazaér,tök nyugodtan,nem a dühtől tajtékozva jegyezd meg,h nem volt szép,ahogyan az ágyatokat hagyta..Te meg figyeld a reakcióját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!