Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt mégis hogyan kezeljem?...

Ezt mégis hogyan kezeljem? Nem hittem a saját szememnek! Mit érdemel a lányom?

Figyelt kérdés
Ma délutános voltam. Délután a lányom egyedül volt itthon. Délután 4 körül felhívtam, hogy megtalálta-e az ebédet a sütőben, meg hogy finom volt-e. Még minden rendben volt vele. Aztán este nyolckor felhívott aludhat-e ott egy barátnőjénél, én végül belementem, ha tényleg nem zavar. El is ment a barátnőjéhez. Műszak után hazaértem és a következő látvány tárult elém a hálószobánkban: Összetúrva a takaró, a párnák ledobálva a földre... nem akartam elhinni, hogy így összetúrta az ágyat. Mikor a takarót igazgattam nem hittem el amit látok... Egy spermafoltnak kinéző folt éktelenkedett a takarón. Persze egyből szennyesbe vágtam... Átnézem a kukákat, persze a kisasszonynak sosem jut eszébe a szemétkivitel, csak pont most! Azonnal felhívtam, de a drágaság nem vette fel a telefonját. Mi legyen a következmény ha hazaér??? Még csak 14 éves! és nem is tudtam, hogy barátja lenne! Egyáltalán nem néztem volna ki ezt belőle... hatalmasat csalódtam...
2012. okt. 29. 22:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó vagyok még: én a te helyedben nagyon a sarkamra állnék hiába jönnek itt sokan a nyálas 'megbántod a kis lelkét' dumával mert láthatod nem érsz vele el semmit. Én megvonnám tőle a telót, netet + szobafogság egy hétig.

Meg elérném az hogy 'megbánja' lelki ismeretfurdolást okoznék neki, nem szólnék hozzá, ha ő hozzám szólna elfordítanám a fejemet hogy lássa mennyire csalódtam! Én 16 éves vagyok de nem tudok belegondolni mi lenne ha ilyet tennék igazából az olyan lenne mintha 'piros hó esne' magyarán nagy csoda kéne hogy így lealacsonyodjak :/

2012. okt. 31. 12:10
 32/39 anonim ***** válasza:
64%

Én teljesen egyetértek az utolsóval!!

Akik azt mondják, hogy nem tragédia 14 szexelni: Itt nem azon van a hangsúly, hogy lefeküdt valakivel, hanem az, hogy nem mondta el az anyukájának még azt sem, hogy van barátja. Szerintem a Kérdező nem harapta le volna a fejét. A baj az, hogy lehet, hogy nem védekeztek (rendesen), nem tudni, hogy kivel csinálta...és ezért szerintem teljesen jogos, hogy a kérdező kiakadt. (Ha valaki ezt már leírta előttem akkor bocsi, csak nem olvastam végig a válaszokat)

2012. okt. 31. 12:45
 33/39 anonim ***** válasza:
52%
Te felnőtt vagy, ő meg egy 14 éves gyerek. Itt a farok csóválja a kutyát. Mióta beszélhet így veled? Mi ez a stílus? Most van itt az ideje meghúzni a határokat. Becsukom az ajtót, leültetem és végig kell hallgasson. Nem hiszem, hogy módi ilyen stílusban beszélni egy anyával, ideje kikérned magadnak és elbeszélgetni őfelségével. Egyelőre még nem tartunk ott, hogy egy 14 éves kiscsajszi a "saját magánéletéről" dumálgat. Egy gyerekről van itt szó, aki flegmáskodik. Nevelni kellene.
2012. okt. 31. 15:46
 34/39 anonim ***** válasza:
72%

Egyik válaszoló vagyok.

Először is: egyetértek, hogy mi az, hogy egy 14 éves GYEREK így beszél? Kedves Anyuka, keményíts be, ne ússza meg büntetés nélkül a dolgot, beszélj vele! Hidd el, jobb ha szigorú vagy vele, megtanulja a lányod, hogy veled nem packázhat. Bánj keményen vele, megtanulja mi a rend.

2012. okt. 31. 18:46
 35/39 anonim ***** válasza:
31%

Most figyelj,mert érdekes lesz,amit én írok.Annak idején én is rengeteget hisztiztem,mostanában is néha hisztis vagyok.Volt egy fajta elvárása keresztanyámnak velem szemben..és mindig átjött engem cs*sztetni,hogy 'jajj,a kittike miért nem takarít??a kittike mért nem főz,vasal,mos?'--->haragudtam rá,mert kedves stílusban adta elő anyámnak,de mikor én is ott voltam és anyám is,akkor tök goromba volt és az esett rosszul,hogy anya meg sem védett.Anyával már azelőtt sem volt túl jó a kapcsolatom,mert mindent,amit régebben elmondtam neki,azt visszamondta az egész családnak,aztán keresztanyámtól az egész falu!Na mindegy is,elég primitíven lettem nevelve,mégis lett egy csöppnyi kis eszem,amit az internetnek és a harmadik szomszédnak köszönhetek(30 éves nő,családanya,feleség).Amúgy én nem csináltam ilyen dolgokat,14 évesen igaz,hogy volt egy pasim,akivel a tíz hónap alatt csak csókolóztam(ő 18 éves volt),nem feküdtem le vele,aztán megcsalt és bevallotta,aztán szakítottunk..MINDEGY,NEM EZ AZ EGÉSZBŐL A LÉNYEG!!

A lényeg és a meglepetés:

Örülök,hogy annak idején nem pátyolgattak úgy,mint ahogy a mai gyerekeket.Nem védtek a tanárokkal szemben,nem védtek senkivel szemben(ez mondjuk nem kevés önbizalomhiányt is okozott).Örülök,hogy néha lecs*sztek,mert különben nem tudták volna az istennek se kinevelni belőlem azt a hisztérikát,ami én voltam.Most is van bennem hisztérika,de most már inkább észérveket próbálok felhozni a hibáimra,és az akaratomat próbálom elfojtani.Persze azért néha én is elengedem magam.

Ha nem akarod bántani és pátyolgatod csak a kicsike kis lelkét,akkor annak valószínűleg az lesz a következménye,hogy a gyermeked életképtelen lesz,amilyen most én is vagyok.A leb_szás mellé nem árt egy kis UTASÍTGATÁS,hogy igen,kislányom,most takarítasz,kiviszed a szemetet,mosogatsz,főzöl..ILYENEK sosem ártanak.Velem ezt sajnos ritkán csinálták meg.Azóta is nézem a koszt a szobámba és mindig próbálom magam rávenni,hogy most aztán takarítsak,de semmi:kocka lettem(számítógépfüggő),bár ha mondják és mondanák,akkor nyilván már azonnal,egy szó nélkül a teregetést kivéve mindent megtennék.Azt a mai napig is utálom..én nem tudom miért.

17/L

2012. nov. 2. 02:20
 36/39 anonim ***** válasza:
68%

van némi ellentmondás a szavaidban:

1) "Örülök,hogy annak idején nem pátyolgattak úgy,mint ahogy a mai gyerekeket..."

2) "Ha nem akarod bántani és pátyolgatod csak a kicsike kis lelkét,akkor annak valószínűleg az lesz a következménye,hogy a gyermeked életképtelen lesz,amilyen most én is vagyok"

az 1) részben azt írod, hogy nem pátyolgattak, aminek te kifejezetten örülsz

a 2) részben viszont azt írod, hogy a pátyolgatás eredményeként életképtelenné váltál

most akkor mi van??

2012. nov. 2. 15:54
 37/39 anonim ***** válasza:
Őszintén nem tudom mit tennék,és nem is akarom meg tudni.14 évesen,még nagyon fiatalnak találom a szexhez.Nem olvastam el minden választ,csak párat,és voltak rá utalások,hogy nem biztos hogy ő is akarta volna.Beszélgess el vele nem mondom hogy nyugodtan,higgadtan,mert szerintem ilyenkor egy igazi anya nem is tud nyugodt maradni,hiszen a "kicsikéjéről" van szó.vázold fel neki,hogy te hány éves voltál amikor,vártad-e,készültél e rá,hátha így meg nyílik.Lehet hogy hülyeségeket tanácsolok,hisz az én lányom még csak 9,de már előre rettegek mi lesz ha majd 14-15 éves lesz.
2012. nov. 6. 09:29
 38/39 anonim válasza:
Nah mi történt? :D
2012. nov. 11. 19:39
 39/39 anonim ***** válasza:
Komolyan, kérdező, ne hagyj már minket kétségek közt vergődni! Még mindig semmi eredmény?
2012. nov. 12. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!