Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezt mégis hogyan kezeljem?...

Ezt mégis hogyan kezeljem? Nem hittem a saját szememnek! Mit érdemel a lányom?

Figyelt kérdés
Ma délutános voltam. Délután a lányom egyedül volt itthon. Délután 4 körül felhívtam, hogy megtalálta-e az ebédet a sütőben, meg hogy finom volt-e. Még minden rendben volt vele. Aztán este nyolckor felhívott aludhat-e ott egy barátnőjénél, én végül belementem, ha tényleg nem zavar. El is ment a barátnőjéhez. Műszak után hazaértem és a következő látvány tárult elém a hálószobánkban: Összetúrva a takaró, a párnák ledobálva a földre... nem akartam elhinni, hogy így összetúrta az ágyat. Mikor a takarót igazgattam nem hittem el amit látok... Egy spermafoltnak kinéző folt éktelenkedett a takarón. Persze egyből szennyesbe vágtam... Átnézem a kukákat, persze a kisasszonynak sosem jut eszébe a szemétkivitel, csak pont most! Azonnal felhívtam, de a drágaság nem vette fel a telefonját. Mi legyen a következmény ha hazaér??? Még csak 14 éves! és nem is tudtam, hogy barátja lenne! Egyáltalán nem néztem volna ki ezt belőle... hatalmasat csalódtam...
2012. okt. 29. 22:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
2%
KAAAMUUU!
2012. okt. 30. 18:28
 22/39 anonim ***** válasza:
Mért lenne kamu???
2012. okt. 30. 18:43
 23/39 anonim ***** válasza:
96%
Mert kicsi a valószínűsége hogy ilyen történjen és a kérdező mindig akkor nem szól hozzá egyszer se ha kamu.
2012. okt. 30. 19:42
 24/39 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nem ő volt,hanem a barátnője meg a pasija
2012. okt. 30. 20:18
 25/39 A kérdező kommentje:
Nem kamu! Délelőtt 11 fele hívtam és akkor már felvette. hazajött. Kérdeztem, hogy miért nem vette fel a telefon? pedig többször is hívtam, tudja, hogy utálom mikor ezt csinálja... itt elkezdett flegmáskodni, hogy de hát megmondta, hogy ő elmegy a barátnőjéhez aludni, különben is hagyjam, nem gyerek már. bement a szobájába... vártam egy félórát mire lenyugszik. kiszedtem a szennyesből a takarót és megmutattam neki, hogy mit tud erről a foltról. azt modnja semmit és kirohant. mondtam, hogy nem baj, modnja el.... aztán elkezdett velem ordibálni, hogy az ő élete hagyjam békén. mondtam neki, hogy azért kimosni illene aztán elkezdett csapkodni. egésznap nem szól hozzám ... mit csináljak vele?
2012. okt. 30. 20:45
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy legalább védekeztek-e....
2012. okt. 30. 20:50
 27/39 anonim ***** válasza:
94%
Én a helyedben leállítanám,azért álljon meg a menet egy 14 éves kislányról van szó,miért hagyod,hogy így viselkedjen vele?? Te vagy a felnőtt a szülő.Szedd ki belőle és tedd helyre te vagy az anyja ha hagyod,hogy ezt csinálja akkor szépen a fejedre nő.
2012. okt. 30. 20:53
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Kissé túlreagálja, de én ezt a helyedben csak egy módon tudnám kezelni (vagy nem): Azt mondanám, sőt talán ínkább megírnám neki (ha élőbeszédre alkalmatlan), hogy "figyelj drága, nem akarok beleavatkozni az életedbe, mert a te életed, és nekem is van sajátom. Melynek során született egy lányom, aki te vagy, és aggódom érte mert szeretem. Légyszi nyugtass meg, hogy senki se erőszakoskodott-e veled, együtt vagy-e a sráccal, ugye felelősséggel csinálod, és hogy nem lesz-e idő előtt kisunoka." Erre szerintem legrosszabb esetben is válaszolni fog tőmodatokban, legjobb esetben pedig kevésbé lesz bizalmatlan feléd.

Lehet, hogy érdemes mindezt egy kis papírra leírni és otthagyni neki, vagy elküldeni sms-ben, vagy emailben. Ezzel is éreztetve, hogy mennyire szeretnéd vele felvenni a kontaktot, de ő nem hagyja, mert nincs tekintettel rád.

2012. okt. 30. 21:07
 29/39 anonim ***** válasza:
jav: inkább
2012. okt. 30. 21:07
 30/39 anonim ***** válasza:
XD
2012. okt. 30. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!