Ezt mégis hogyan kezeljem? Nem hittem a saját szememnek! Mit érdemel a lányom?
Figyelt kérdés
Ma délutános voltam. Délután a lányom egyedül volt itthon. Délután 4 körül felhívtam, hogy megtalálta-e az ebédet a sütőben, meg hogy finom volt-e. Még minden rendben volt vele. Aztán este nyolckor felhívott aludhat-e ott egy barátnőjénél, én végül belementem, ha tényleg nem zavar. El is ment a barátnőjéhez. Műszak után hazaértem és a következő látvány tárult elém a hálószobánkban: Összetúrva a takaró, a párnák ledobálva a földre... nem akartam elhinni, hogy így összetúrta az ágyat. Mikor a takarót igazgattam nem hittem el amit látok... Egy spermafoltnak kinéző folt éktelenkedett a takarón. Persze egyből szennyesbe vágtam... Átnézem a kukákat, persze a kisasszonynak sosem jut eszébe a szemétkivitel, csak pont most! Azonnal felhívtam, de a drágaság nem vette fel a telefonját. Mi legyen a következmény ha hazaér??? Még csak 14 éves! és nem is tudtam, hogy barátja lenne! Egyáltalán nem néztem volna ki ezt belőle... hatalmasat csalódtam...2012. okt. 29. 22:54
11/39 anonim válasza:
hát ha én ilyet csináltam volna akkor minden nyomot eltüntetek nem lettem volna olyan hülye hogy úgy hagyom az ágyat...
12/39 anonim válasza:
UrIsten...én anyutól tuti kapnék egy kis hajnyúzást :D jogosan!
13/39 anonim válasza:
Biztos, hogy spermafolt volt?:O
15/39 anonim válasza:
következmény? szerintem csak annyi, h mosasd ki vele a takarót stb-t. meg takaríttasd ki vele a házat szerintem ennyi bőven elég. azért h kefélt nem kéne büntetni
17/39 anonim válasza:
Azonnal rá kérdeznék sőt elmennék a barátnőjéhez,tuti hogy nem úszná meg szárazon,14 évesen hazudik,szexszel csak gratulálni tudok..Mindenképp beszélj vele és büntesd meg,az sem biztos,hogy barátnőnél volt.
18/39 anonim válasza:
Ne büntesd meg nem érsz vele semmit már megtörtént hűha na és?! Lehet,hogy kicsit korai volt de attól még lehet belőle normális nő!!
20/39 anonim válasza:
Tuti azonnal rákérdeznék mit csinált,rákérdezek tényleg a barátnőjénél aludt-e,megkérem legyen őszinte.Előfordulhat,hogy tényleg nem történt semmi és csak azért vitte ki a szemetet mert kedveskedni akart ha már elengedted a barátnőjéhez.De lehet tényleg szexelt,ez esetben elég komolyan megmondanám mit gondolok arról,hogy egy kislány szexel,és arról,hogy őszintének kellett volna lennie mert elveszítette a bizalmam.Innentől kezdve nem aludna snekinél az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!