Nagyon elítélnétek ha megtenném? Cserbenhagyásnak számítana -e, ha élni szeretném a saját életem? Lsd. Lent.
Kedves Kérdező!
Miért is ne tehetnéd meg? Bárcsak azon nők, akik így gondolkodnak, lennének minden esetben olyan bátrak, hogy meg is lépjék a vágyaikat. Sokan nem lépnek ki egy egyébként rossz házasságból, a gyerekek miatt, de a Te gyerekeid már nem picik, sőt, a fiad már dolgozó ember kellene, hogy legyen. Ha nem vagy boldog, a férjed mellett nem vagy teljes életet élő ember, akkor szerintem lépj. Nem erkölcstelen, hogy nem mondasz le az életed hátralévő részében a boldogságról.
Ha úgy érzed a férjeddel már nem lehet újra összemelegedni, vagy nem partner, hogy ez újra így legyen, akkor ne várj. Ahogy írtam is, sokan nem lépik meg, pedig nem bűn a boldogságot keresni!
Persze, hogy megteheted!
Én azt vallom, hogy akár feleségként, akár anyaként, mindig elsősorban te vagy a fontos.
Hiszen ha te magad nem vagy boldog, szenvedsz, hogy tudnál gondoskodó anya, szerető feleség lenni?
Persze ezt csak képletesen írtam, hisz ahogy írtad, gondolom, nem a szerető feleség státuszra pályázol.
De merj nyugodtan változtatni, tedd azt ami szíved szerint a lehető legjobb számodra!!
Sok sikert!
Nem hogy csak megteheted hanem meg is kell tenned hanem akarsz tönkremenni. Ha 20 éves a nagyobbik gyerek akkor még te is fiatal vagy.
A gyerekeid meg ha azt vallják hogy felnőttek, akkor már felelősséggel sem tartozol értük. A gyerek 18 évesen jogilag is felnőtté válik nem kell hagyni hogy lelkileg zsaroljanak. Persze a te döntésed, és ha lépsz akkor egy ideig baromi rossz lesz de csak az hogy nem kell kiszolgálni senkit, aztán szépen magadra találsz újra és hidd el sokkal boldogabb leszel mint "rabszolgaként". Sok sikert:)
29/L
Szerinmtem is jól teszi! De a gyerekek hát nem tudom. Ahogy leírta így sem a legjobb gyerekek. Nem fél ha esetleg az apjuknál maradnak csak rosszabb lesz nekik?
Akkor inkább vigye magukkal mindenképpen
Én inkább élnék egy javaslattal: valamilyen indokkal menj el otthonról hossdzabb időre: mondjuk ond azt,hogy kórházba kell menned messze rehabilitációra,mert beutalt az orvos. Közben pedig nyaralj egyedül egyet a család nélkül. Tudom pénz kérdés is az egséz. De csak vannak barátok akik tudának segíteni olcsón bérelni egy kis házat, lakést valahol vagy szobát mondjuk 2 hétre a Mtárában vagy ami tetszik? Vagy tényleg kérj ilyen kórházi beutalót és mnej el oda. Hogy látogatnak-e vagy sem az ő dolguk. Te meg pihenhetsz egy kicsit, ők meg rájönnek mi lenne velük nélküled. Hiszen akkor a lánynak kéne előbb utobb a háztartásra ránézni, meg a srácnak. A férjed hát biztos kiakadna, meg nem tenne semmit, de legalább a srácok befognák.
Persze lehet, ohgy lenne elkanászodás és lehet,ohgy még nagyobb kupira mennél haza. De hátha nem.
abból amit leírtál én úgy látom belefáradtál a küszködésbe és ezért lenne jó egyedül. Erre mondom azt ,hogy utazz el legyél egyedül. Aztán ha ennek nem volt semmi hatása akkor lehet gondolkodni a váláson.
Úgy látom ezen nem gondolkodtál komolyan, mert nem ezt érzed megoldásnak de betelt a pohár. Próbáld ki az utazást. Te pihensz feltöltődsz új embereket ismersz meg, a családod jó esetben rájön,hogy nélküled nem is olyanok a dolgok amilyenek most.
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!