Nagyon elítélnétek ha megtenném? Cserbenhagyásnak számítana -e, ha élni szeretném a saját életem? Lsd. Lent.
Ha az apa nemigen szól bele a nevelésbe a gyerekeket te nevelted ilyenre! Szívesen megkérdezném őket, hogy ők , hogy élik meg ezt az egészet! Azok a válaszolók pedig akik azt írták szerethetsz távolról , meg , hogy úgyis rosszak a gyerekek szégyelljék magukat veled együtt!
"Sokkal jobb lenne elválni, elköltözni,egyedül élni. (mert gondolom a " gyerekek" maradnának a régi megszokott helyükön,amíg külön nem költöznek).Akkor majd megtudnák, milyen nélkülem, utólag megbecsülnének."
Mert gondolod, hogy a gyerekek maradnának! Azt sem tudod mit éreznek a gyerekeid csak a magad bajával vagy elfoglalva! Igen egy 17 éves kislány örömmel él az alkoholista apjával, te tényleg nem fogod fel, hogy ő még gyerek? Még nem nevelted fel és szerintem már rég otthagytad volna őket ha lenne merszed! Pont leszarod mi lesz velük... majd távolról szereted őket, MERT TE JÓ ANYA VAGY!
Utolsóknak: Miért,szerintetek meddig kell a gyerekeket pesztrálni?Hány évesek kell,hogy legyenek,hogy Anyuka végre foglalkozhasson a saját életével is?25? 30? 50? Esetleg életük végéig?
A válasz: ezt nem ítélheti meg senki,ezért ti se ítélkezzetek csak úgy!
Nem tudom de az biztos nem sok második osztályos gyereket hagynak magukra! Illetve bocsánat nem magára hanem az alkoholista apjára!
"Nagyon elítélnétek ha megtenném?" Ez volt a kérdés és én válaszoltam! Szerinted meddig kell? A középiskolát már nem kell megvárni ugye? A gyerek nem kötelező, nem kell vállalni de ha vállaltad csináld végig!
15.25!
Remélem neked nincs gyereked mert félő, hogy kidobod 11 évesen! Lehet , hogy neked akkorra lesz felnőtt és különben is , meddig pesztráljad? Ameddig kell pesztrálni kérdésed nem úgy hangzik (nem véletlenül), hogy 15, 16, 17, 18? Te 25-el kezded!
Hol van még ez a kislány a 25-től? Különbem meg igenis elítélhetem mert ez van a kérdésben, vagy itt csak pozitív választ lehet adni? Még mindig nem érted? Van 2 szülő, az egyik alkoholista a másik élni akarja az életét csak 1 kérdés van: ÉS A GYEREKEK? Ők is csak élni akarják az életüket ha már a világra hozták őket! Bár az anyuka le is írja , hogy megbánta! Hááát nekem ez is furcsa! Ebbe senki nem gondol bele, különben is haszontalan, lusta lány és 1 munkanélküli semmirekellő fiúról van szó! Kit érdekel! Az ő életük kinek számít és eddig kinek számított? Miért lettek ilyenek? Ha egyáltalán ilyenek!!Gondolom az én válaszom nem építő jellegű!
"Öreg még éppen nem vagyok,41 éves,nem titok:)De értitek, mire akarok kilyukadni, ha én elmegyek, én leszek a "rossz", aki marad,a férj, meg az elhagyott " Mártír"...
Mintha nem is lennének gyerekek! Itt sem nagyon szerepelnek!! Talán el kellene gondolkodni és képzeld vannak olyan gyerekek akik még az egyetem alatt is a szülőkkel élnek! És a szülők ezt nem érzik kínosnak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!