Megutaltam a sajat anyamat, normalis ez?
Sose volt vele minden rendben. Mindig fura dolgai voltak neki. 15 eve haltak meg a szulei, azota depis. Es nem tud beletorodni hogy mar nem elnek. 2 eve egyutt vagyunk, apam elhagyott minket mert nem tudta ot elviselni. Onallo donteseket nem tud hozni. Ha el kell mennie vhova ugyet intezni vagy bevasarolni teljesem kiakad hisztizik. Sokszor megeszi az etelt elolem. Van olyan hogy arra erek haza hogy a szobam at van rendezve. Volt mikot az exeimtol kapott eldugott cuccokat kipakolta. Beszelgetni nem lehet vele mert nem akarja megerteni mit mondok. Mindig a multrol beszel. Nem akar dolgozni. A kutyaimat is bantani szokta. Nagyon sok dolog van meg de hosszu leirni. Probaltam neki tobbszor is segiteni. Szakemberhez is vittem. De hozza tobbet nem akart menni. Kikapolodni kirandulni stb... de semmi nem jo neki. Folyton nyavajog hogy nincs penz. Blabla
Nem kepes egy csomagert sem kimenni. Ugy oltozkodik mint egy dilis. Volt mikor kukakban turkalt stb... azt vettem eszre magamon hogy mar nem ugy tekintek ra mint egy szulore hanem mint egy feleslegesen elo emberre. Emiatt rosszul is erzem magam. De nem tudom ot mar szeretni. Sose volt anyatipus. Nem akar valtozni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!