20 éves vagyok és meleg! Homofób szülőkkel!?
Figyelt kérdés
Nem tudják hogy meleg vagyok, apám már pedzegeti mindig kérdezgeti hogy miért nincs barátnőd talán bu*i vagy? meg ilyeneket folyton nem hagy nap mint nap megkérdezi és már eléggé unalmas, ha elmondanám neki az igazat, akkor szerintem kirakna lakásból nem viselkedek lányosan, utálok már lassan élni, anyámal testvéreimmel senkim sincs akinek elmondhatnám! én is gyülőlöm magam emiatt, de nagyon fáj hogy így reagál apám mindig tagadom hogy nem nem vagyok b*zi, teljesen hetero a stílusom sajna én is utálom emiatt magam, de most mit tegyek akik körül vesznek vagy le se sz*rnak vagy homofóbok? munkám nincs keressem folyamatosan de nincs lehetőség rá, de már utálok apámal is találkozni emiatt hogy folyton kérdezgeti, nem is tudok kapcsolatott keresni mert kémkedik utánam..2014. okt. 28. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!