Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves vagyok és meleg!...

20 éves vagyok és meleg! Homofób szülőkkel!?

Figyelt kérdés
Nem tudják hogy meleg vagyok, apám már pedzegeti mindig kérdezgeti hogy miért nincs barátnőd talán bu*i vagy? meg ilyeneket folyton nem hagy nap mint nap megkérdezi és már eléggé unalmas, ha elmondanám neki az igazat, akkor szerintem kirakna lakásból nem viselkedek lányosan, utálok már lassan élni, anyámal testvéreimmel senkim sincs akinek elmondhatnám! én is gyülőlöm magam emiatt, de nagyon fáj hogy így reagál apám mindig tagadom hogy nem nem vagyok b*zi, teljesen hetero a stílusom sajna én is utálom emiatt magam, de most mit tegyek akik körül vesznek vagy le se sz*rnak vagy homofóbok? munkám nincs keressem folyamatosan de nincs lehetőség rá, de már utálok apámal is találkozni emiatt hogy folyton kérdezgeti, nem is tudok kapcsolatott keresni mert kémkedik utánam..

2014. okt. 28. 06:27
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadat el tudod fogadni olyannak amilyen vagy az sokat segít a dolgon. Akkor már tudsz racionálisan gondolkodni és döntéseket hozni. A legfontosabb cél az volna szerintem, hogy minél hamarabb saját lábadra állj. Akkor már nem kell attól tartanod, hogy ha elmondod akkor az utcára kerülsz. Addig szerintem hagyd a témát annyiban. (Egyébként a leírásod alapján nem fog meglepődni a családod sem ha elmondod. A "felakasztom magam" duma meg apukád részéről kb annyit jelent, hogy "sejtem, de nem akarom tudni a dolgot". Sok családban van ez így. Tudják, vagy legalábbis sejtik, de nem akarnak róla beszélni. Struccpolitika)
2014. okt. 28. 09:01
 12/51 anonim ***** válasza:
88%

1. Elkezded az önállósodást

2. elmész dolgozni

3. gyűjtőd a pénzedet

4. bevallod, hogy meleg vagy

5- ha kidobnak ,akkor sincs gond, mert van munkád, van pénzed, kitudsz venni egy szobát.

Tanács: A nagy őszinteséggel várj amíg nem vagy önálló felnőtt ember.

2014. okt. 28. 09:29
 13/51 anonim ***** válasza:
11%

Kezdjuk ott, hogy ne hazudj.

Arrol nem tehetsz hogy buza vagy, de ha tagadod, az mar hazugsag.

Ulj le apaddal es beszelj vele komolyan.

2014. okt. 28. 10:11
 14/51 anonim ***** válasza:
97%

12-vel egyetértek!

Teremtsd meg az anyagi alapját annak, hogy külön költözhess.

Akkor eleve nem tudnak napi szinten b...ogatni.

És akár össze is költözhetsz egy férfival. Ha kérdezik, miért, hivatkozz arra, hogy csupán így olcsóbb az albérlet.

Aztán, amikor még évek múlva is együtt laktok, lassan rájönnek maguktól és nem te mondod ki, mi a helyzet, így nem (vagy kevésbé) lesz balhé.

Amúgy, 20 évesen nekem sem volt barátnőm. Ha ebből valaki arra gyanakszik, hogy meleg vagy, az önmagában kiakasztó hülyeség.

2014. okt. 28. 11:34
 15/51 anonim ***** válasza:
94%
Gratulalok a szuleid merhetetlen intelligenciajahoz. Kodobnanak otthonrol ha elmondnand?
2014. okt. 28. 12:21
 16/51 anonim ***** válasza:
78%
Tudod baj van ha szüleid még nem vették észre, mindig vannak árulkodó jelek. Azelőtt lebuksz mielőtt elmész, ez olyan biztos, hogy ezt a kérdést feltetted. Vagy elfogadnak vagy nem. Ha vallásosak tuti nem fognak. nem pártórlag mert ez szerintem úndoritó, de azért részben a szülök is hibásak. Ezt érvnek felhozhatod, hisz ez egy tény.
2014. okt. 28. 14:29
 17/51 petike30 válasza:
83%
Szerintem nèzzd meg imàk bobyèrt yutubon a szülök pedig szopjanak le bocsi
2014. okt. 29. 09:09
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

A gond nem veled van, hanem az apáddal.

Aki ennyire nem képes elfogadni azt, hogy a fia akit állítólag szeretnie és támogatnia kéne ilyen (AMIVEL SEMMI GOND NINCSEN), azzal nem lehet mit tenni.

Te elfogadod magad, és gondolom a barátaid is (Ők tudják ?). Nyugodj meg, szeress élni, mondd el annak akiben megbízol, és akkor nem lesz semmi gond.

Nem rendellenesség, nem betegség, nem ebola, hanem természetes, amit ő rohadtul nem képes felfogni.

És tudod, lehet nem is kell megtudniuk.

Éld a SAJÁT DÖNTÉSEID SZERINT az életed, és ne foglalkozz másokkal :)

17/F/Hetero

2014. okt. 29. 09:15
 19/51 anonim ***** válasza:
100%

Az én egyik meleg ismerősöm anyja valami pünkösdi felekezetbe járó keresztény.

Mégis nagyon szereti a meleg fiát, nem fikázza, nem tagadta ki, nem bántotta.

Egy igaz szülő nem dobja el ilyen miatt a gyerekét. Ha igen, akkor selejt ember. Ő, nem a gyereke...

2014. nov. 4. 17:07
 20/51 Bence_ ***** válasza:
41%

"Nem rendellenesség,"

De az rendellenesség. De ettől el kell fogadni.

2014. nov. 4. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!