20 éves vagyok és meleg! Homofób szülőkkel!?
1. Elkezded az önállósodást
2. elmész dolgozni
3. gyűjtőd a pénzedet
4. bevallod, hogy meleg vagy
5- ha kidobnak ,akkor sincs gond, mert van munkád, van pénzed, kitudsz venni egy szobát.
Tanács: A nagy őszinteséggel várj amíg nem vagy önálló felnőtt ember.
Kezdjuk ott, hogy ne hazudj.
Arrol nem tehetsz hogy buza vagy, de ha tagadod, az mar hazugsag.
Ulj le apaddal es beszelj vele komolyan.
12-vel egyetértek!
Teremtsd meg az anyagi alapját annak, hogy külön költözhess.
Akkor eleve nem tudnak napi szinten b...ogatni.
És akár össze is költözhetsz egy férfival. Ha kérdezik, miért, hivatkozz arra, hogy csupán így olcsóbb az albérlet.
Aztán, amikor még évek múlva is együtt laktok, lassan rájönnek maguktól és nem te mondod ki, mi a helyzet, így nem (vagy kevésbé) lesz balhé.
Amúgy, 20 évesen nekem sem volt barátnőm. Ha ebből valaki arra gyanakszik, hogy meleg vagy, az önmagában kiakasztó hülyeség.
A gond nem veled van, hanem az apáddal.
Aki ennyire nem képes elfogadni azt, hogy a fia akit állítólag szeretnie és támogatnia kéne ilyen (AMIVEL SEMMI GOND NINCSEN), azzal nem lehet mit tenni.
Te elfogadod magad, és gondolom a barátaid is (Ők tudják ?). Nyugodj meg, szeress élni, mondd el annak akiben megbízol, és akkor nem lesz semmi gond.
Nem rendellenesség, nem betegség, nem ebola, hanem természetes, amit ő rohadtul nem képes felfogni.
És tudod, lehet nem is kell megtudniuk.
Éld a SAJÁT DÖNTÉSEID SZERINT az életed, és ne foglalkozz másokkal :)
17/F/Hetero
Az én egyik meleg ismerősöm anyja valami pünkösdi felekezetbe járó keresztény.
Mégis nagyon szereti a meleg fiát, nem fikázza, nem tagadta ki, nem bántotta.
Egy igaz szülő nem dobja el ilyen miatt a gyerekét. Ha igen, akkor selejt ember. Ő, nem a gyereke...
"Nem rendellenesség,"
De az rendellenesség. De ettől el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!