Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ilyen szülőkkel?

Mit csináljak ilyen szülőkkel?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és csak anyàval lakok most ezért, de én inkább apával szeretnék. Csak anyu számára egyértelmű volt hogy vele jövök, meg sem kérdezett.. Apa benne lenne hogy vele lakjak, ha anyával nem akarok. Megbeszéltem vele. Anyàval is megpróbáltam de ő nem engedi hogy elköltözzek. Pedig màr minde t mondtam neki szépen is meg csúnyàn is. Mit csináljak? Meg se hallgat ha errôl kezdek beszélni.. Már gondoltam hogy egyszerűen fogom magam és lelépek apàhoz néha,amikor nála vagyok egyfolytában arról kérdez,hogy élvezem -e a szexet a barátommal,hogy ő hogyan szokta csinálni a párjával stb..,semmi olyasmi,hogy hogy megy a suli..És csodálkozik,ha nem keresem a társaságát. Egyébként alkoholista és mindig a pasik voltak fontosabbak neki..
2014. okt. 8. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
ne kérdezd csak költözz el. ha próbál visszatartani üsd fejbe egy serpenyővel
2014. okt. 8. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:

ma 19:36

Ne mondj már ilyen hülyeségeket az ég szerelmére!!!! Ennyire ostoba te sem lehetsz.

Kedves kérdező.

Ha a bíróságon édesanyádnak ítéltek akkor vele kell maradnod. Legfeljebb édesapád ülhetne le anyuddal, hogy megbeszéljék a jövődet. Nem írtad mennyi idős vagy de elvileg 16 éves korodtól ha apud bead egy újabb gyermek elhelyezési kérelmet, akkor te is kérheted, hogy hova szeretnél menni. Addig meg engedély nélkül ne szökj meg, mert nagyobb bajod lesz belőle.

2014. okt. 8. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
És apád egy szent?
2014. okt. 8. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt apukádnak kell megbeszélnie anyukáddal.

És apukádnak kell kezdeményeznie, hogy nála legyél elhelyezve, neki kell intéznie a hivatalos ügyeket ezzel kapcsolatban. Nem neked!

Ha apukád szeretné, hogy vele élj, akkor tegyen is érte. Ne tőled várja a megoldást.

2014. okt. 8. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Ebben az esetben apukádnak kell elindítani egy gyermekelhelyezési pert, aminek a végén szerencsés esetben neki ítélnek majd oda. De a bíróság azt vizsgálja, hogy a gyereknek melyik szülő biztosítja jobban azokat a feltételeket, amikkel normális emberré válhat. Tehát fontosabb az, hogy a suli hogy megy, mint a szexről beszélgetni, így én is azt mondanám, anyukádnál van jobb helyed.
2014. okt. 8. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
#2 nehogy már komolyad vedd... xD
2014. okt. 8. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy? Anyukád aki arról kérdez, élvezed e a szexet a barátoddal, és ő elmeséli neked, ők, hogy szokták csinálni a párjával? Az iskolai teljesítményed meg nem érdekli?! Alkoholista is? Ezt komolyan kell venni, vagy csak néha iszik társaságban?

Be kell menni a gyámügyre, ideiglenesen is elhelyezhetnek apukádnál, ha védelem alá vesznek. Aztán apukád elindíthat egy elhelyezési pert. Ő milyen ember, normális életet él, foglalkozik vele, érdeklik a tanulmányaid, a jövőd?

2014. okt. 8. 20:15
 8/9 anonim válasza:
ha alkoholista anyukád akkor hogy lehet hogy oda helyezett el a bírósaág? egyértelmű,fordulj akár te akár apukád veled együtt a gyámügyhöz... ha a bíróságon nem is,de ott meghallgatnak!!! tudom,én most ebben vagyok benne.... (gyerekelhelyezés)
2014. okt. 11. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
hany eves vagy? ha betoltotted a 18at akkor nem kell anyukad beleegyezese
2014. okt. 11. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!