Mostanában itt sok olyan kérdést olvastam a szülőkkel kapcsolatban, amik számomra nevetségesek, ki van így vele?
Fiatal vagyok, pontos koromat nem szeretném lebegtetni, de olvastam mostanában pár kérdést itt a Gyakorikérdéseken. Miért kell sok apát pedofíliával megvádolni? Volt egy olyan kérdés hogy valakinek az apja rácsapott a 14 éves lánya fenekére, vagy benyitott fürdés közben, és a 90% ilyen sablonos válaszokat vetett rá: ez gyanús. Beszéld meg az anyukáddal.
De most komolyan, akkor egy apa már akkor is pedofil ha a kislánya mellé bebújik az ágyba olvasni egy estimesét vagy mi?? Rengetegen vádaskodnak egyéb bizonyíték nélkül, de nem csak apáknál, tanároknál is. Én ezt nem értem; nekem a szüleim(legtöbbször anya) még mindig rá szoktak csapni a fenekemre, természetesen viccből, és ez kölcsönösen megy, mindössze VICC KEDVÉÉRT. Aztán; apa néha szokott azzal viccelődni hogy miközben fürdök, azt mondja kintről hogy benyit, és le is nyomja a kilincset, én pedig viccesen reagálva felordítok :D És akkor persze, apum pedofil, mindenképpen. Kiskoromban viszont még több volt a paranoia bennem a felnőtt férfiakkal kapcsolatban, talán mert volt egy rossz emlékem, na de apát mindig is szerettem, és ő is szeretett engem, még most, lázadó korszakomban sem merül fel bennem hogy pedofil lenne, mert egészen eddig semmi sem történt, és ha eddig sem akkor miért pont most? Mindenesetre nem értem az anyák parázásait, féltéseit, mert ha már egy férfi gyereket vállal azt legtöbbször azért csinálja, mert szereti a nőt, és nem azért hogy majd tapizhassa a leendő gyereküket... szerintem sokan túlságosan félnek. Van egy barátnőm, akihez az apja még most is néha odabújik az ágyba, beszélgetnek, nem történik semmi, de pár ember felfogása szerint most akkor ő is pedofil... ti hogy vagytok ezzel a témával?
Ezt én sem értem.
És nem csak a pedofíliával kapcsolatban látok ilyen hülyeségeket.
Ha az anyuka lekever egyet a gyerekének, akkor az oké, mert nevelő célzatú. Ha az apuka csinálja ugyanezt, akkor szadista állat, aki éjjel-nappal veri a családját. Nem értem, miért kell ilyen hülyeségeket állítani. A falnak tudnék menni az olyanoktól, akik szerint egy férfi csak és kizárólag teljes erőből ad pofont a gyerekének. Hát ez nettó baromság. A pedofíliával kapcsolatos állítások már csak hab a tortán.
A 3. és a 4. válaszolóval egyet értek. 5.: Sajnálom... de a férfiak közül kevés százalék művel ilyet, és sajnos mindenki általánosít.
6.: Nem mondtam azt egy szóval sem, hogy nem hallgatott rám! Megkértem rá, abbahagyta, nekik én még mindig az "ő pici kislányuk" vagyok, de ezt kezdik felfogni. Te is általánosítasz... honnan veszed hogy rossz apa?? És egyáltalán a koromat? o_O És itt is jön a "nem normális" szöveg... na jó ebbe nem megyek bele. Mindenesetre nem értek egyet pár ember nézeteivel, de azt hiszem ez megérthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!