Csak szerintem nevetségesek a szabályai?
Nem, ez szerintem is nevetséges.
Főleg a tampont a férfiak nem láthatják-dolog...
Ilyesmit egy csomó boltban árulnak, látja őket a férfi eladó, a biztonsági őr, a férfi vásárlók, sőt, horribile dictu, a gyárban, ahol készül, dolgoznak férfiak.
Ami meg a takarítást-főzést illeti, nyilván ő se úgy született, hogy mindkét dologban profi volt.
Csak az a probléma, hogy hiába van neked igazad, ettől anyukád nem fog megváltozni (sőt valószínűleg belátni se fogja).
A legtöbb szülő ilyen,bele kell törődni.
Amúgy jobb ha megszokod a tampon elrakást,egyszer hagytam elől,azt hittem,hogy a párom kirohan a világból.
Nekem anyósom kötött olyan szinten a főzésbe:
-Nem mindegy mibe főzök, nem mindegy, hogy hogyan főzök. Bármit csináltam, mindig ott volt, és okoskodott, hogy ők nem így szokták. A párom próbálta elmagyarázni neki, hogy amikor én főzök, menjen be pihenni, élvezze, hogy neki nem kell főzöcskézni, kiszabadul egy kicsit a konyhából, de hát csak nem tudott lenyugodni, mindig talált indokot, hogy bejöjjön, segíteni, vagy elmondja, hogy ő hogy szokta csinálni. Nálunk a tamponnak van egy külön kis hely, ha jön esetleg férfi vendégünk, nem látja, hogy mikor melyik tampont használom, főleg nem a márkáját. Képzeld csak el, lesz egy szerelmed, és még csak ismerkedtek, de előbb tudja meg a tamponod márkáját és méretét, mielőtt csókolóznátok. Nem ciki? A takarítási mániája meg mindenkinek van egy kicsi.
Tőlem is megőrülne az édesanyád:)
Max megszokni tudod, amíg az ő lakasában élsz, addig az ő szabályai élnek...
Tamponra,, én előbb vettem a tini barátommal tampont, mint,mhogy a barátom lett volna...
Sosem dugtuk a
*
Sosem dugtuk a tampont, betétet el..
Van helye ott van, de sem a szüleimnél sem nálunk(mert már külön élek tőlük) nincs zárt szekrényben..,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!