Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem nevetségesek a...

Csak szerintem nevetségesek a szabályai?

Figyelt kérdés
Anyukám az agyamra megy a szabályival, meg a szokásaival, nem csinálhatok semmit úgy ahogyan szeretnék. 15 éves vagyok most kezdtem el főzni, sütni tanulni, és anya nem engedi, hogy főzés közben a mosogatóban öblítsem le a kezem, hanem ki kell mennem a fürdőbe, ami nem is lenne, gond ha nem a ház másik végén lenne, és nem kellene vagy két kilincset megfogni. Mondtam neki, hogy nem a wc-ről jövök, mosogatás alatt is bele ér a kezem, de hallani se akar erről. Akkor, ha kitakarítok, mindig talál valami hibát, pl maradt két szösz a szönyegen, vagy a fürdőben maradt egy kis szappanlerakódás, akkor hallgatom napokig, de meg se köszöni, hogy segítettem neki. Ha főzök, nem mindegy milyen edénybe főzök, de ő is ugynabba főz, az már nem baj. Ha a fürdőben elől hagyom a tampont, megörül, hogy azt a férfiak nem láthatják. Nem értem miért csinálja ezt, miért állít fel ilyen szabályokat?
2013. dec. 30. 19:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Mert az édesanyádnak ilyen a természete. Kénytelen vagy elfogadni. Abban reménykedj, hogy felnőttként te nem leszel ilyen.
2013. dec. 30. 19:37
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
nem csak szerinted, érdekes lehet egy ilyen ember mellett élni
2013. dec. 30. 19:39
 3/22 anonim ***** válasza:
80%
az én anyukám is ilyen volt. mindig azt mondta, ha már elkezdek valamit, akkor azt csináljam is meg a lejobb tudásom szerint..pl. ne hagyjak 2 szöszt se a szönyegen, mert mindennek rend a lelke és precizen kell csinálni :D zavart engem is, de azért ezek nem olyan komoly dolgok. szerintem nem akar ö ezekkel szándékosan téged bosszantani, csak azt szeretné, hogy megtanuld minek mi a rendje, modja..hát jo, lehet kicsit sziszifuszi modon, de nemsokára ugyis kirepülsz :D
2013. dec. 30. 19:44
 4/22 anonim ***** válasza:
90%

Nem, ez szerintem is nevetséges.

Főleg a tampont a férfiak nem láthatják-dolog...

Ilyesmit egy csomó boltban árulnak, látja őket a férfi eladó, a biztonsági őr, a férfi vásárlók, sőt, horribile dictu, a gyárban, ahol készül, dolgoznak férfiak.

Ami meg a takarítást-főzést illeti, nyilván ő se úgy született, hogy mindkét dologban profi volt.

Csak az a probléma, hogy hiába van neked igazad, ettől anyukád nem fog megváltozni (sőt valószínűleg belátni se fogja).

2013. dec. 30. 19:45
 5/22 anonim ***** válasza:
21%

A legtöbb szülő ilyen,bele kell törődni.

Amúgy jobb ha megszokod a tampon elrakást,egyszer hagytam elől,azt hittem,hogy a párom kirohan a világból.

2013. dec. 30. 19:48
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is azt látom hogy a legtöbb szülő azt akarja hogy pontosan ugyanúgy csináld a dolgokat mint ő. Én éppen ezért nem mertem évekig rántást csinálni. Aztán egyszer megfogadtam hogy teszek rá mit hogyan csinálnak mások, ha elrontom max megpróbálom újra. És láss csodát azóta bármit meg tudok csinálni. :)
2013. dec. 30. 19:55
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád tőlem idegösszeomlást kapna, én főzés közben pucolom mosom és vágom fel a hozzávalókat. Vagy még panírozok de már sül a kaja. Ha nem lehet ott hagyni két percre akkor addig mosogatok, vagy ha nincs mosatlan a pultot törölgetem. Közte 100x leöblítem a kezemet mert ugye a kaját is kevergetem. Rájövök hogy nem szól a zene akkor be a szobába keresek valami zenét, elkezdenek vinnyogni az állatok ki a konyhába valami zölségért. Megtelik a szemetes, másik zacskót keresni neki.
2013. dec. 30. 20:00
 8/22 anonim ***** válasza:
52%

Nekem anyósom kötött olyan szinten a főzésbe:

-Nem mindegy mibe főzök, nem mindegy, hogy hogyan főzök. Bármit csináltam, mindig ott volt, és okoskodott, hogy ők nem így szokták. A párom próbálta elmagyarázni neki, hogy amikor én főzök, menjen be pihenni, élvezze, hogy neki nem kell főzöcskézni, kiszabadul egy kicsit a konyhából, de hát csak nem tudott lenyugodni, mindig talált indokot, hogy bejöjjön, segíteni, vagy elmondja, hogy ő hogy szokta csinálni. Nálunk a tamponnak van egy külön kis hely, ha jön esetleg férfi vendégünk, nem látja, hogy mikor melyik tampont használom, főleg nem a márkáját. Képzeld csak el, lesz egy szerelmed, és még csak ismerkedtek, de előbb tudja meg a tamponod márkáját és méretét, mielőtt csókolóznátok. Nem ciki? A takarítási mániája meg mindenkinek van egy kicsi.

2013. dec. 30. 20:09
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Tőlem is megőrülne az édesanyád:)

Max megszokni tudod, amíg az ő lakasában élsz, addig az ő szabályai élnek...

Tamponra,, én előbb vettem a tini barátommal tampont, mint,mhogy a barátom lett volna...

Sosem dugtuk a

2013. dec. 30. 20:25
 10/22 anonim ***** válasza:
66%

*

Sosem dugtuk a tampont, betétet el..

Van helye ott van, de sem a szüleimnél sem nálunk(mert már külön élek tőlük) nincs zárt szekrényben..,

2013. dec. 30. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!