Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem nevetségesek a...

Csak szerintem nevetségesek a szabályai?

Figyelt kérdés
Anyukám az agyamra megy a szabályival, meg a szokásaival, nem csinálhatok semmit úgy ahogyan szeretnék. 15 éves vagyok most kezdtem el főzni, sütni tanulni, és anya nem engedi, hogy főzés közben a mosogatóban öblítsem le a kezem, hanem ki kell mennem a fürdőbe, ami nem is lenne, gond ha nem a ház másik végén lenne, és nem kellene vagy két kilincset megfogni. Mondtam neki, hogy nem a wc-ről jövök, mosogatás alatt is bele ér a kezem, de hallani se akar erről. Akkor, ha kitakarítok, mindig talál valami hibát, pl maradt két szösz a szönyegen, vagy a fürdőben maradt egy kis szappanlerakódás, akkor hallgatom napokig, de meg se köszöni, hogy segítettem neki. Ha főzök, nem mindegy milyen edénybe főzök, de ő is ugynabba főz, az már nem baj. Ha a fürdőben elől hagyom a tampont, megörül, hogy azt a férfiak nem láthatják. Nem értem miért csinálja ezt, miért állít fel ilyen szabályokat?
2013. dec. 30. 19:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%

Jaj, te szegeny :)) . Most meg idegeditonek tunik, de majd ez kiforr, meglatod. Orulj neki, hogy anyukad erre meg most felkeszit, hfogy ne felnottkent egesd magad. Most meg nem erzed, de kesobb meg meg fogod neki koszonni. Engem pl. nem fogott be az anyam, es sokan furcsan neznek ram. A sajat tudasom alapjan csinalok mindent, nem tul kifinomult minosegben, ez van. Tudom, hogy irto butan hangzik, de szerencsed van, hogy anyukad foglalkozik veled.

Egyebkent a volt fonokom volt ilyen. Ki is idegeltuk egymast :)))) Aztan harom honap utan o jobbra, en balra. Mondjuk ha embersegesebben beszelt volna hozzam, es nem akarattal "eroszakolja" a szubjektiv tudasat, meg ma is ott dolgoznek. A fonokom mondjuk tenyleg tulzasba vitte az akaratoskodast.

Kedves Kerdezo, egyik fuleden be, a masikon ki. Jo, mondani konnyu, tudom :P

2013. dec. 30. 20:41
 12/22 anonim ***** válasza:

Eléggé nevetségesek.

Nem irigyellek...

Sok sikert a jövőben!

Amúgy Anyudnak illene megköszönnie, hogy segítesz.

Amúgy Anyud hova jár kezet mosni?

2013. dec. 30. 20:44
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez a kézmosás elég fura. Miért nem lehet a konyhában?!?

Velem se tudna együtt lakni, én is mindent csinálok a konyhába és közbe ott mosom a kezem...

2013. dec. 30. 20:59
 14/22 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen háklis anyum, de mostanában akkor teszek-veszek a konyhában mikor nincs ott, nem látja hogy miben főztem mert elmosom előtte és azt sem kell tudnia hogy én is ott mosok kezet :D

ez a tamponos dolog nálunk is úgy van, hogy van egy kis rejtekhelye, de ha majd külön élek, engem nem fog érdekelni, hogy látja-e majd a párom. Érett férfi éretten is kezeli ezt ha meg nem érett, nem nekem való.

Volt barátomnak pedig egyszer elkezdett vérezni az orra, nem volt nálunk elég zsepi hát nagy ég, adtam neki tampont míg el nem állt.

Szóval, segíts úgy ha tudsz, hogy akkor mikor ő még vagy már dolgozik, így csak a végeredménynek örülhet. :D

2013. dec. 30. 23:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Képzeld csak el, lesz egy szerelmed, és még csak ismerkedtek, de előbb tudja meg a tamponod márkáját és méretét, mielőtt csókolóznátok. Nem ciki?"

Már miért lenne az? Vagy akkor a vécépapír is legyen ciki, mert még kiderül, hogy van segglyukam.

2013. dec. 31. 00:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, en ezen jot rohogtem :))))))) Es meg jogos is! :D
2013. dec. 31. 01:26
 17/22 anonim ***** válasza:
:D szerintem azért állít fel ilyen szabályokat, mert prűd, feszült asszony, ráadásul szexuálisan régóta kielégítetlen lehet a leírtak alapján... tovább nem részletezném.
2013. dec. 31. 05:43
 18/22 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy egyszerű: ha nem tetszik neki ahogy, amiben főzöl, ne főzz neki. Főzz, süss magadnak amikor nincs otthon.

Ha meg nyávog, akkor kérdezd meg mi a probléma, mondd, hogy kérjen meg ha szeretné hogy főzz neki, és ne szóljon bele mit hogyan csinálsz, ha egy mód van rá.

Ha ezeket nem tartja be, akkor nem foglalkoznék vele, én legalábbis így tettem. Bár én öntörvényű bunkó lettem egy idő után anyámmal szemben, mivel kizsigerelte az agyam az érthetetlen hülyeségeivel, amiket szüntelenül ontott a nyakamba.

2013. dec. 31. 05:50
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! Engem ezzel csak azért akaszt ki, mert még rejtekhelyen sem lehet a tampon a fürdőben, hanem a szobámban kell tartani, és néha ez már elég ciki helyzeteket szült! A kézmosásra meg mondtam, hogy van direkt konyhába való folyékony szappan is , de hajthatatlan, úgyhogy továbbra is ragadni fog az összes kilincsünk, mert ő ha csöpög a kezéről a paradicsom akkor is a fürdőben mos kezet és ezt várja el tőlem is.
2013. dec. 31. 10:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Azért ezek nem az élet nagy problémái. Van 2 kezed, 2 lábad, van fedél a fejed felett. Szerintem a többi dolog kb másodlagos.
2013. dec. 31. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!