Szülők, titeket zavarna, ha a gyerekeitek bébiszittere meleg lenne?
Egy éve ismerjük, azóta heti 1-2x megy a gyerekekért oviba, néha hétvégén is velük van pár órát, ha mi elmegyünk valahová a férjemmel.
28 éves, ránézésre nem látszik rajta, hogy meleg. A férjem azonnal ki akarja rúgni, szerintem viszont nem lenne jó a gyerekeknek a váltás. Persze megszoknák az újat is, de ezt a srácot nagyon szeretik, nagyon egy hullámhosszon vannak kezdetektől, emellett pszichológus végzettsége van.
Engem nem zavarna, vannak homsozexuális barátaim mindkét nemből. Ugyanolyan emberek... a kisgyerekeknek meg aztán végképp mindegy, hogy a dadájuk kikhez vonzódik, úgysem tudják meg soha.
A férjed nem gyengén homofób.
Nos, nem a nemi hovatartozása lenne nálam a gond.
Ismerek olyan meleg srácot akire bármikor rábíznám az ikreimet, mert a srác normális, kulturált megjelenésű, normálisan tud beszélgetni is. Nincs vele semmi gond, sőt ha nem mondta volna el, hogy meleg, nem is tudtunk volna erről.
Viszont ismerek egy másik meleg srácot, akire még 5 percre sem bíznám az ikreket. Affektál, riszálja magát, Az a fajta aki, ha a szülők kilépnek a házból már hívná is át a kanmadam barátját..
Szóval mint írtam engem nem érdekel, hogy a hálószobájában kivel fekszik egy ágyban. Engem a viselkedése, megbízhatósága érdekel.
Megbízható?? Akkor nem zavar
Nem megbízható?? akkor nagyon zavar..
Engem cseppet sem zavarna, ha jó munkaerő és ezután is az lesz.
Férjed most azon kattog, hogy nehogy meleggé tegye a gyerekeiteket is. Ez nem így működik, próbáld elmagyarázni neki.
Amúgy nálunk toleránsabb országban beperelhetne titeket azért, ha kirúgjátok a melegsége miatt és meg is nyerné a pert.
ma 14:41-nek
Ezért is írtam, hogy nem a nemi hovatartozás miatt zavarna, hanem a megbízhatósága miatt. Persze egy lányoknál is ugyanúgy fennáll.
Nem szeretném, ha valaki lázas betegen vigyázna a gyerekemre.
Ha arra gondolsz, hogy szimplán b*zi, az nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!