Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, titeket zavarna, ha a...

Szülők, titeket zavarna, ha a gyerekeitek bébiszittere meleg lenne?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerjük, azóta heti 1-2x megy a gyerekekért oviba, néha hétvégén is velük van pár órát, ha mi elmegyünk valahová a férjemmel.

28 éves, ránézésre nem látszik rajta, hogy meleg. A férjem azonnal ki akarja rúgni, szerintem viszont nem lenne jó a gyerekeknek a váltás. Persze megszoknák az újat is, de ezt a srácot nagyon szeretik, nagyon egy hullámhosszon vannak kezdetektől, emellett pszichológus végzettsége van.

2014. okt. 5. 14:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
92%
Ha megbízható akkor nem zavarna. Eddig minden rendben volt, csak most kiderült, hogy meleg? Hogy tudta meg a férjed, és mik az aggályai?
2014. okt. 5. 15:32
 12/40 anonim ***** válasza:
70%

Eddig nem volt probléma vele, ezután miért lenne? Ő semmiben nem változott, ti megtudtatok róla valamit, de attól ő még ugyan olyan mint tegnap, meg múlt héten, meg 3 hónapja. Ezt mond el a férjednek is.

Amúgy hogy derült ki most hirtelen?

2014. okt. 5. 15:40
 13/40 anonim ***** válasza:
84%

" melegekre jellemző hanghordozást vagy ilyesmit eltanulni."

Láttál te már meleget? Úgy értem a valóságban, nem a filmekre gondolok.

Kérdező, engem inkább az zavarna, hogy hozzámentem egy ilyen homofób tuskóhoz.

2014. okt. 5. 15:42
 14/40 anonim ***** válasza:
87%
Nem zavarna. A tolerancia tanulható.
2014. okt. 5. 15:52
 15/40 anonim ***** válasza:
94%
Nem zavarna,nem is kellene odáig eljutni,hogy a bébiszitterem szexuális beállítottsága kerüljön szóba.Az az ő magánügye,de nem befolyásolna semmiben sem ha kiderülne
2014. okt. 5. 16:51
 16/40 anonim ***** válasza:
91%
Inkább az zavarjon, hogy a férjed egy bigott homofób. Az, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, nem egy fertőző betegség...
2014. okt. 5. 17:01
 17/40 anonim ***** válasza:
92%
mert mi köze van a pasi szexuális preferenciájának a kölykökhöz? ti se szexeltek a gyerek előtt, ő sem...
2014. okt. 5. 17:13
 18/40 anonim ***** válasza:
86%

Te magad írod, hogy megbízható. Akkor meg?

Neked hogy esne, ha kirúgnának a munkahelyedről emiatt?

A férjed homofób.

2014. okt. 5. 17:19
 19/40 anonim ***** válasza:
1%
Fiaid vannak? Mert ugye akkor ha tetszik ha nem, el kell fogadnod a férjed "homofób"ságát! Szerintem!
2014. okt. 5. 18:04
 20/40 anonim ***** válasza:
89%

19-es arra célzol, hogy mivel meleg zaklatná őket?

Neked is van ám a bajod rendesen.

Gondolom az átlag hetero szomszédlányra sem bíznád a fiaidat, hiszen tuti molesztálno fogja őket?

2014. okt. 5. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!