Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, titeket zavarna, ha a...

Szülők, titeket zavarna, ha a gyerekeitek bébiszittere meleg lenne?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerjük, azóta heti 1-2x megy a gyerekekért oviba, néha hétvégén is velük van pár órát, ha mi elmegyünk valahová a férjemmel.

28 éves, ránézésre nem látszik rajta, hogy meleg. A férjem azonnal ki akarja rúgni, szerintem viszont nem lenne jó a gyerekeknek a váltás. Persze megszoknák az újat is, de ezt a srácot nagyon szeretik, nagyon egy hullámhosszon vannak kezdetektől, emellett pszichológus végzettsége van.

2014. okt. 5. 14:27
1 2 3 4
 21/40 zabmester ***** válasza:
76%
A férjed remélem tisztában van vele, hogy ha emiatt kirúgja a bébiszittert, akkor akár perre is viheti a dolgot.
2014. okt. 6. 10:07
 22/40 anonim ***** válasza:
73%
MO is bűncselekmény kirúgni valakit csak a szexualitása miatt, bár mondjuk nem hinném hogy pere menne a srác. Melegekre nem nagyon jellemző az hogy odáig elmennének egy ilyen munkánál, mondjuk ha főállású munkából rúgnák ki akkor már lehet megtenné.
2014. okt. 6. 15:05
 23/40 anonim ***** válasza:
16%
Nem azt mondtam,hogy szerintem zaklatná hanem azt,hogy a férje lehet ettől fél és akkor igenis el kell fogadnia a férje félelmeit!Én nem bíztam bébiszitterre a gyerekeimet,ha lett volna rá pénzem akkor se,se lányra se fiúra,se heteróra se homoszexuálisra! Ennyi!
2014. okt. 6. 18:20
 24/40 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó!

Ha ennyire félnek,akkor ne menjenek sehová és legyenek a gyerekekkel 0-24ig.

Szerinted megoldható?

Pszichológus végzettsége van,tehát nem csak egy egyszerű szomszéd,aki vigyáz a gyerekekre,hanem képzett szakember.

A férjedtől kérdezd meg,hogy mit szólna hozzá,ha vmelyik szomszéd pedig tőle féltené a lányait?

2014. okt. 7. 02:57
 25/40 anonim ***** válasza:
10%
Engem zavarna.
2014. okt. 30. 15:18
 26/40 anonim ***** válasza:
én nem jöttem rá,a bébiszitter fiú vagy lány?
2014. nov. 12. 20:32
 27/40 anonim ***** válasza:
11%

Gondolom fiú.

Azokkal mindig előítéletesebbek,és jobban diszkriminálják őket.

Ha a dadus leszbi lenne,az tetszene apucinak,gondolom.

2014. nov. 12. 20:42
 28/40 anonim ***** válasza:
14%
hát én fiút eleve fel se vennék,de ha még bvzi is,akkor az extra gáz.
2014. nov. 13. 00:35
 29/40 anonim ***** válasza:
62%

Mi olyan nagy extra dolog kell a gyerekcsőszködéshez,amit csak egy lány tud elvégezni?

De komolyan.

Mondj egy példát!

2014. nov. 13. 00:37
 30/40 anonim ***** válasza:
37%

semmi,csak nem bízom egy pasiban aki bébiszitter akar lenni.

pl:

[link]

2014. nov. 13. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!