Szülők, titeket zavarna, ha a gyerekeitek bébiszittere meleg lenne?
Egy éve ismerjük, azóta heti 1-2x megy a gyerekekért oviba, néha hétvégén is velük van pár órát, ha mi elmegyünk valahová a férjemmel.
28 éves, ránézésre nem látszik rajta, hogy meleg. A férjem azonnal ki akarja rúgni, szerintem viszont nem lenne jó a gyerekeknek a váltás. Persze megszoknák az újat is, de ezt a srácot nagyon szeretik, nagyon egy hullámhosszon vannak kezdetektől, emellett pszichológus végzettsége van.
Ja,igen,mert minden férfi pedofil.
Neked férfifóbiád van,nem meleg fóbiád.
Elég buta egy érvelés,már ne is haragudj meg.
Miért billegeti valaki a seggét?
Szerintem te még életedben nem láttál meleget csak a tvben.
A szexuális orientációnak semmi köze ahhoz a gyerek mit lát,ugyanis már születés előtt eldől.
Te a bébiszittert úgy képzeled,mint a hollywoodi vígjátékokban.
Rövid top,nagy mellek és billegeti magát.....
Brandibandi20, te vagy a hülye, olvasd már el mit írtam, olvasd el még egyszer, értelmezd, keress rá a google képkeresőben, értelmező késziszótárban (mi az az összebújás), vagy kérdezz meg valakit hogy mi is az... ..aztán olvsd el mégegyszer amit írtam......
Amugy meg ami a melegeket illeti, láttam már olyat, sőt ismerek is, és én nem ellenük vagyok most, de ha a saját gyerekemről lenne szó ( mint ahogy az fel van téve a kérdésben ), és lenne lehetőségem választani, akkor hosszú távon biztos nem bíznám homoszexuális beállítottságú emberre a nevelését.
Képzeld el,hogy én is meleg vagyok és vigyáztam már gyerekekre,sőt a 2 kisebb tesómat is szinte én neveltem,mert a szüleim annyit dolgoztak,hogy nem értek rá velük foglalkozni.
Én tanultam velük,stb...
Ez csak neked és a hozzád hasonló emberek tévképzete.
A húgom már 14 évesen is felfogta,hogy mi a helyzet és nem akadt fenn rajta.
Egy 5-10 éves gyerek meg még semmit nem fog fel a szexualitástól,nekik kb te csak egy "bácsi" vagy egy "néni" vagy,aki vigyáz rá és mesét olvas.
És a bébiszitterek nem szoktak szexelni gyerekőrzés közben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!