Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves vagyok és meleg!...

20 éves vagyok és meleg! Homofób szülőkkel!?

Figyelt kérdés
Nem tudják hogy meleg vagyok, apám már pedzegeti mindig kérdezgeti hogy miért nincs barátnőd talán bu*i vagy? meg ilyeneket folyton nem hagy nap mint nap megkérdezi és már eléggé unalmas, ha elmondanám neki az igazat, akkor szerintem kirakna lakásból nem viselkedek lányosan, utálok már lassan élni, anyámal testvéreimmel senkim sincs akinek elmondhatnám! én is gyülőlöm magam emiatt, de nagyon fáj hogy így reagál apám mindig tagadom hogy nem nem vagyok b*zi, teljesen hetero a stílusom sajna én is utálom emiatt magam, de most mit tegyek akik körül vesznek vagy le se sz*rnak vagy homofóbok? munkám nincs keressem folyamatosan de nincs lehetőség rá, de már utálok apámal is találkozni emiatt hogy folyton kérdezgeti, nem is tudok kapcsolatott keresni mert kémkedik utánam..

2014. okt. 28. 06:27
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
26%

Apád egy buta tök.

Nincs munkád,de azon aggódik,hogy miért nincs párkapcsolatod:d

Gondolom támogatni az büdös:)

Az ilyen emberek vállalnak akkor is gyereket,ha nincs mögöttük semmi háttér.

Jobb ha idővel elszabadulsz ebből a bugyuta közegből.

Nem az apád fog kitagadni,hanem neked kell majd őt "kitagadni".

2014. nov. 12. 04:26
 42/51 A kérdező kommentje:

Van egy 18éves fiúm és elvagyok vele apámnak bemutattam de csak mint '' barát '' -ot ö egyből : bu,zi bu,zi bu,zi

én meg: nem az nagy veszekedés után elfogadta hogy haverom nem az és most nyugi van ez most jó.

2014. nov. 15. 00:49
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
nem, sajnos semmi nem jó, csak annak tűnik perpill... ez a vihar előtti csend.
2014. nov. 15. 11:03
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

De kérdező, mondd már el őszintén, miért akarod ebbe apádat belevonni?

Láthatóan egy idióta, műveletlen, bunkó barom, aki nagyon homofób. Miért akarod neki elmondani, vagy miért akarod őt a témára terelni, mikor láthatod, hogy mi a következménye?

Ha nekem ilyen apám lenne, kerülném mint a leprát, és nem akarnám hallgatni a homofób baromságait. Jobb lesz szerinted attól valami, ha elmondod neki, nála meg kiszámíthatatlan, hogy mit fog csinálni? Aligha. Szerintem legyél boldog a barátoddal, de ne nehezítsd meg az életedet feleslegesen. Apád véleménye kizárt, hogy nagy mértékben változzon, csak a saját idegeid alatt vágod a fát.

Feleslegesen erőlködsz, mert apád láthatóan csak feltétellel szeret (már ha szeret). Hisz te írtad, hogy azt mondta: ha meleg vagy, kitagadlak. Ez pedig csak azt jelenti, hogy nem szeret, és ezt nem bántásból mondom. Sajnos az ilyenekkel nem lehet nagyon mit kezdeni.

Tényleg az lenne a legjobb, ha keresnél munkát, és albérletbe költöznél. Ha ez megvan, onnantól már senkit sem fog érdekelni, hogy apád megtudja-e vagy sem. Mert akkor őrjönghet magába, neked már lesz hol lakni.

2014. nov. 15. 11:17
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy 18éves fiúm és elvagyok vele apámnak bemutattam de csak mint '' barát '' -ot ö egyből : bu,zi bu,zi bu,zi "

Tessék. Ez apád válaszreakciója. Ennyi nem elég leszűrni, hogy nem érdemes elmondani? Tudod nem feltétlenül lesz jobb, ha a szülők tudnak róla, van olyan eset (ez speciel ilyen), amikor jobb, ha a szülők nem tudják. Az, hogy apád elfogadja, vagy sem, az az ő dolga, ez a te életedet SEMENNYIRE SEM befolyásolja. Ne feszegesd a témát apádnál, mert gondolom te sem szereted hallgatni a gyűlölködő, bunkó megjegyzéseit. Vannak ilyen buta, és intoleráns emberek mint apád, aki a saját gyerekét sem kíméli, ha erről van szó.

Ha apádnak annyi esze van, hogy kémkedik, meg gyűlölködik, akkor jobb ha minél előbb lelépsz otthonról, albérletbe például. Ez így nem otthon, hanem börtön.

Utána nyugodtan el is mondhatod neki, hadd robbanjon fel a feje az idegtől. Megérdemli, ha ennyi esze van.

2014. nov. 15. 11:33
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

"b-zi,b-zi,b-zi".

Ez kb egy óvodás szintje.

Te jó ég,ilyen emberek vállalnak gyereket.

Az ilyeneket valahogy ki kellene szűrni,és nem engedélyezni nekik a gyerekvállalást.

2014. nov. 15. 16:28
 47/51 anonim ***** válasza:
11%

Azért óhatatlanul felmerült bennem a kérdés, hogy a magukat erkölcsi fárosznak tekintő, az apát ócsároló kommentelők 20 év múlva, gyakorló apaként hogyan élnék meg, hogy az egy szem fiacskájuk homokos.

Lehet lepontozni.

2014. nov. 15. 17:13
 48/51 anonim ***** válasza:
85%

Hogyan?Mégis hogyan.

Értelmes ember tisztában van ezzel,hogy akár az ő gyereke is lehet az.

Ez csak a buta,tájékozatlan,egyszerű embereknek szokott traumát okozni,mert ők eleve az életben semmi más nem látnak,csak a CSALÁDALAPÍTÁST.Meg sörvedelést a fotelben,eddig terjed az érdeklődésük és az igényük.

Normális,egzisztenciával rendelkező,nyitott szellemű emberek nem azért vállalnak gyereket,hogy megtervezzék az életüket,hanem,hogy közösséget vállaljanak egy új emberrel,aki lehet teljesen más,mint ők.

2014. nov. 15. 17:19
 49/51 anonim ***** válasza:
85%

"Azért óhatatlanul felmerült bennem a kérdés, hogy a magukat erkölcsi fárosznak tekintő, az apát ócsároló kommentelők 20 év múlva, gyakorló apaként hogyan élnék meg, hogy az egy szem fiacskájuk homokos."

Hogyan? Elfogadnám teljes mértékben, és akkor is támogatnám, mert AZ ÉN GYEREKEM. Pont. A gyerekvállalás tudod nem arról szól, hogy csak azt a gyereket tartom meg, amelyik nekem megfelel. Ezt csak a felelőtlen, buta, primitív, műveletlen barmok vallják, mert ők semmit sem értenek a gyerekneveléshez. Megcsinálni a gyereket meg a leghülyébb is megtudja, ez vitán felül áll.

A homoszexualitással (úgy mint a heteroszexualitással) SZÜLETNI KELL. Aki ezt nem fogja fel, vagy ennyire homofób barom, az NE vállaljon gyereket. Fel tudod fogni milyen érzés egy gyereknek azzal szembesülni, hogy a saját apja gyűlöli, és leköpi, ha bevallja, hogy meleg?

Az ilyen férgeknek nem való család, mert csak a frusztrációikat élik ki a családtagokon. És egy gyerek NEM attól jó gyerek, hogy nincs önálló gondolata, és azt csinálja amit a szülei mondanak, vagy olyan lesz, amilyennek a szülei elképzelik.

2014. nov. 15. 17:47
 50/51 anonim válasza:
Jól teszi ha ki akar tagadni! Nagy pacsi apádnak! Nem normális ha egy fiú fiút szeret. Isten is Ádámot és Évát teremtett nem Ádámot és Bélát.
2019. márc. 21. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!