20 éves vagyok és meleg! Homofób szülőkkel!?
Nem olyan egyszerű ám, hogy kérdező beszéljen az apjával. Nekem az jött le, hogy egy kisebb faluban laknak, és valljuk be, ott még igencsak vannak elmaradott emberek. Egy faluban egy apa, akinek meleg a fia, hááát, hogy is mondjam, nem lennék a helyében.
Kérdező, nem látok más kiutat, mint az önállósodást. Menj a városba, keress munkát, tartsd el magad. Ha nem a faluban laksz, apádnak is könnyebb lesz a "szégyenét" hordani, és neked is sokkal több a lehetőséged.
" A szaporodás képtelen egyedek hibásak. "
csakhogy a melegek nem képtelenek a szaporodásra, hanem nem akarnak szaporodni. a heterok közül is vannak, akik nem vállalnak gyereket, akkor most ők hibás egyedek? hadd döntse már el mindenki saját maga akar e gyereket vagy sem.
állítsd le magad, 32
Egyáltalán nem a gyerek születésről van szó, persze, túlnépesedés van, nem kell annyi születés.
De Bencének igaza van. De az, hogy a nem normálist normálisnak tesszük, nagyon káros dolog.
Pontosan tudja mindenki, hogy nem ez a normális-két azonos felet összeilleszteni: torz lesz.
Két egymást kiegészítő fél egészet alkot.
És nem kell bántani senkit ezért, mint ahogy egy féllábút sem bánt senki, hanem segíti - de nem kell azt bizonygatni: hogy igenis az a normális, és mindenki igazodjon hozzá, legyél te is féllábú, kevesebb cipő kell, nem pazarlunk annyit stb stb
Attól még el lehet fogadni,
és nagyon is segíteni kell, hogy megtalálja az útját, a saját útját.
Édesapád mivel foglalkozik, milyen volt a családi háttere? Irgalmatlan feszültség lehet benne. A reakciója a belső feszültségének szól nem a te mondandódnak.
Rettentő nagy az egoja.
Te eltudnád azt fogadni, hogy ő ezt nem fogja feldolgozni?
(off)
"De az, hogy a nem normálist normálisnak tesszük, nagyon káros dolog."
Az, hogy mi normális és mi nem azon kicsit más a véleményem. Igen. Az ivarosan szaporodó élőlények alapvetően heteroszexuálisak. De ettől függetlenül a homoszexualitás is jelen van mindenhol. Ettől még nem lesz a homoszexualitás abnormális. Maximum eltérő. A gondom azzal van, hogy betegnek, korcsnak állítjátok be az ilyen embert pedig csak más. Nem azt kell elfogadni, hogy "vannak ilyen selejtesek" hanem azt, hogy adott embereknek lehet más a szexuális beállítottsága. Ettől még nem lesz rokkant. Ugyanígy megmosolyogtam amikor azt olvastam, hogy idézem "A szaporodás képtelen egyedek hibásak. Tök 8 mitől nem képes." Már miért ne volna képes? Az összes szervileg egészséges homoszexuális ember képes biológiailag utódot létrehozni. Az más kérdés, hogy nem azzal akivel párkapcsolatban él. De ettől még nem lesz meddő :)
Valaki felhozta a túlnépesedést. Olvastam egy tanulmányt ami pont ezzel foglalkozott. Az állatvilágban végeztek kutatásokat a túlnépesedés kapcsán. Kimutatták, hogy a túlnépesedett populációkban szinte minden állat esetében felerősödik az egyébként is jelen lévő homoszexuális egyedek száma. Tehát az ami az emberiség körében jelenleg zajlik az megvan az állatvilágban is. A természet ezzel is csökkenti a következő generáció népességét. (ennyit a normális nem normális kérdéskörről). Egyébiránt nem kell azon aggódnia senkinek, hogy a néhány százalékot kitevő homoszexuális közösség miatt fog kihalni az emberiség. Százalékosan nagyobb arányban vannak azok a hetero embertársaink akik egyéb (egészségi/gazdasági/társadalmi) okok miatt nem vállalnak "elegendő" gyermeket (hisz azért azt se felejtsük el, hogy azok a családok, ahol csak egy gyermek van ugyanúgy a népesség csökkenéséhez járulnak hozzá, hisz a 2 szülőnek csak egy utóda lesz a következő generációban).
Long story short: élni és élni hagyni. Ne ítélkezzünk, csak éljünk egymás mellett békében.
Szerintem azért is fontos a nevén nevezni a dolgot, hogy maga az adott személy is fel tudja ezt dolgozni. Speciel pont akkor tudok elfogadni valamit ha tudok róla. Ha nem tudok, nem ismerem akkor simán lehet, hogy akaratlanul is de bántom.
Értem, hogy érzékeny a téma mert rengeteg homoszexuálist meghurcolnak, emiatt lelki sérülés éri őket (is).
Egészséges lelkü társadalomba szeretek élni. Annak meg az a feltétele, hogy az emberek elfogadják magukat,rokonaikat, embertársaikat.
Legelső lépésnél kell a leginkább a segítség. Mindegy, hogy a rossz gyerekkort,lapos cicit,alkoholista rokont vagy a homoszexualitást kell feldolgozni. De nevén kell nevezni és feldogozni, elfogadni. Aztán boldogan élni :)
Huh nem tudom eldönteni, hogy a 36-os versenyző most coming outolt, vagy biológiaórát tartott. Mindkettően jó lenne a szöveg, aminek egyébként semmi köze nincs a srác problémájához.
31-es te meg hol élsz zacskóban, vagy csak szimplán hülye vagy?
Láttál már falut vagy csak dől belőled a közhely?
Tudok olyan falut, ahol a polgármester fia meleg és a polgármestert most újraválasztották.
Jó lenne, ha elmennél falura, aztán szembesülnél vele, hogy ott nem ősemberek élnek pattintott kőkészlettel!
Kérdező te meg ne nyavajogj már annyit, 20 éves felnőtt férfi vagy vállalj magadért felelősséget és ne az apádra kend a hibát!
"nagyon finomat témát felhozni bevörösödött a szeme ordítozott azóta lapulok.."
Kérdező, apádat hagyd ki ebből az egészből.Kár a belefektetett energiáért, megérteni úgysem fogja, a hozzáállása sem fog nagyon változni, feleslegesen meg nem kell háborúkat vívni vele. A buta, műveletlen emberekkel kár vitatkozni, és meggyőzni sem fogod tudni őket.
Neked az a legfontosabb most, hogy önálló lábra állj, és boldogan élj. Hogy apád mit szól ehhez, kakáld le magasról. Ennél jobb megoldás (sajnos) nincs. Nem könnyű az embernek melegként, ha ilyen debil, barom szülei vannak, akik csak gyűlölködni, meg ordítani tudnak, pedig a saját gyerekükről van szó. Ha apád meg is tudja, ne foglalkozz vele egy cseppet sem, egyik füleden be, a másikon ki. Én is egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt írta, hogy ha apádnak ennyi esze van, jobb is, ha felköti magát.
És aki a szaporodást, meg fajokat hozta fel:
Az embert az különbözteti meg az állatoktól, hogy tud felelősen, normálisan gondolkodni. Ha valaki akar gyereket, akkor vállal, ha valaki nem akar, akkor nem. Ettől nem kevesebb az illető.
A melegek pedig NEM rendellenesek. Ezt aki kitalálta, agyon kellett volna ütni. Meg effektíve mit nevezünk rendellenesnek? Régen a balkezességet is rendellenesnek tartották, és ki akarták belőle az embereket gyógyítani. Ma már csak nevetünk ezen, hogy micsoda baromság volt. A "rendellenesség" is egy baromi szubjektív kategória, mindenkinek mást jelent. Olyan, mint az, hogy valami "szép". És a melegek amúgy NEM alkalmatlanok a gyereknemzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!