20 éves vagyok és meleg! Homofób szülőkkel!?
Fúj, de utálom az ilyen primitív ostoba szülőket, mint amilyen apád kérdező.
Fogadd el magad! A homoszexualitás is egy természetes szexuális orientáció, ugyanúgy mint a heteroszexualitás.
Melegként én is azt mondom, hogy szerezz munkát, vagy helyben, vagy másik városban, biztos sikerülni fog!
Apáddal meg ne foglalkozz. Ha még egyszer az ilyen felkötőssel jön, mondd neki, hogy oké, segítesz kötelet keresni. Az ilyen nem szülőnek való, mert csak a gyerekét nyomorítja meg a böszme viselkedésével.
Kitartás kérdező!
A legtöbb amit tehetsz az az, hogy elfogadod magad. Melegként is lehet boldog életet élni! És ne akarj másnak megfelelni, mert ez a te SAJÁT életed, nem apádé, nem anyádé, a TIÉD. Éld úgy, ahogy szeretnéd.
Ennyi neuronnal, mint amennyivel apád rendelkezik, ne várj más mentalitást. Apád egy korlátolt, buta barom, aki téged NEM szeret! Aki szeret téged, az elfogad. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az ilyen ne akarjon gyereket SOHA. Nincs annál rosszabb, amikor a gyereknek azzal kell szembesülnie, hogy a szülei utálják őt, vagy csak feltételből "szeretik". Egyet jegyezz meg: A szeretet az feltétel NÉLKÜLI. Ha már feltétele van, az nem szeretet.
És gondolom ha lány lennél, de leszbikus, apádnak egy büdös rossz szava sem lenne. Az ilyen nem szülő, de nem is normális. Az ilyeneket hagyni kell. Ha kitagad, tagadjon!!
Majd akkor fog ez visszaütni nála, mikor idős lesz, de nem lesz senki mellette. Majd akkor egyből eszébe fog jutni, hogy itt vagy te is.
"De az rendellenesség. De ettől el kell fogadni."
Miért rendellenesség? Akkor a balkezesség is az? Miért kell a populáció minden egyedének szaporodnia?
Igen, el kell fogadni.
Mert minden faj alapvető célja a szaporodás.
Reprodukció nélkül lesz egy generáció ami magával ki is pusztul.
Nem kell szaporodnia. De a szaporodási képesség hiánya az egy rendellenesség. Ennyi.
Ettől nem lesz se jobb se rosszabb az adott személy.
"Mert minden faj alapvető célja a szaporodás."
Nagy tévedésben élsz. Ilyen alapon a meddőket, agglegényeket, vénkisasszonyokat, vagy azokat, akik szimplán nem akarnak gyereket IS el lehetne ítélni és kiközösíteni....Nem vagyunk mi állatok, hogy nyakra-főre szüljük a gyerekeket.
Lassan 7 és fél milliárdan leszünk a Földön, ha mindenki csak a fajfenntartásra gondolna, már dupla ennyien lennénk. Vagy szerinted a szeretett kisebbségünk követendő példa? Na ők kiválóan követik ezt az elvet, és a szemétkupacra is 10 gyereket szülnek.
Mellesleg attól, mert egy pár meleg, még lehet gyerekük. Örökbefogadás például. Attól, mert nem a vér szerinti gyereke, még szeretheti úgy, mintha az lenne. A gyerek is szeretheti az örökbefogadó szüleit úgy, mintha az igazi szülei lennének.
Olvasd el amit írtam. Faj! Emberi fajhoz tartozol te is! Az, hogy kinek milyen a színe,beállitotsága,érzékszerve az tök 8. Attol még az emberi fajhoz tartozik.
Fusztrációd meg dolgozd fel!
Kedves Bence_
Te meg tanulj meg olvasni légyszíves. Én azt próbáltam szemléltetni, hogy egyáltalán nem létszükséglet a szaporodás, ez csak a kis egyedszámú fajoknál igaz, akiket a kihalás veszélye fenyeget. (például az óriáspanda) Szóval az állításod, miszerint minden fajnak létszükséglete a szaporodás, megy a kukába.
Se a melegeket, se senki mást nem kell azért elítélni, mert nem tudnak gyereket nemzeni. Ez csak 1 dolog, aki nagyon akar gyereket, annak lesz is. AKi nem akar, annak nem lesz. Pont. Ettől még az az ember, akinek nincs vagy nem lesz gyereke, se nem több, se nem kevesebb.
Meg mindig csak azt tudom mondani: ne hazudj, beszelj apaddal oszinten.
Az egy dolog hogy milyen velemenye van "altalanossagban" egy csoportrol, az fikarcnyit nem fog szamitani, ha az edesgyerekerol van szo. Azokat csak ugy mondja, mert eleteben nem latott egy buzat se kozelrol. Vagy az is lehet, hogy sejti rolad, es ezzel akarja kiprovokalni, hogy te mondd el neki vegre.
Igy vagy ugy, de mondd el, az ujra fogja ertekelni a hozzaallasat.
Kedves ...
Másról beszélünk. Annyit írtam, hogy az emberi fajnak is alapvető tulajdonsága a szaporodás. A szaporodás képtelen egyedek hibásak. Tök 8 mitől nem képes.
Te meg arról, hogy az ember tulszapordott. Ezért nem kell minden egyednek reprodukálnia magát.
Lényeg, hogy a kérdező beszéljen a szüleivel, mert félelmben, hazudozva élni marha vacak. Azt kívánom, hogy apuka egoja legyen kisebb mint a fia után érzett szeretett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!