Miert az anyat hibaztatjak ilyenkor?
Kedves #35, vigasztaljon az a tudat, hogy akinek más az értékrendje, aki ezekről a kérdésekről másképp gondolkodik, azt pont nem érdekli, hogy te mennyire tartod "sötétlelkűnek" vagy mennyire nem, hisz nyilván nem veled, vagy hozzád hasonló gondolkodásúval szándékozik élni az életét... az igazi sorscsapás, büntetés meg valszeg az lenne számára, ha mégis erre kényszerülne, ha a "sors" vagy "isten" vagy a párja vagy akármi hatására mégis olyan életre kényszerülne amit nem akar, amit a háta közepére kíván, amiben szenved ha tetszik neki, ha nem.
Persze ez egy kilátástalan dolog, előbb elmagyarázom egy születetten nem látónak, hogy milyen a piros szín, mint egy ősanyucinak, hogy nem mindenkinek az anyaság meg a pici baba körül forog a világ, és nem fog mindenki a mindent, a saját jövendő életét beáldozni egy embrióért, magzatért, picibabáért...
Egyébként meg azt gondolom, hogy nekem az a gyerekem, azért vagyok felelős, akit a tények ismeretében, szabad akaratomból ÖNKÉNT VÁLLALTAM (ha azonos a genetikánk, ha nem).
"és nem fog mindenki a mindent, a saját jövendő életét beáldozni egy embrióért, magzatért, picibabáért...""
Ez oké, de ehhez akkor tudomásul kell venni, nincs megoldva a fogamzásgátlás. Vagy sterilizálja magát. Az nem megoldás -"jájáj, még élvezkedem bele a világban össze-vissza és majd később. " Ez nem így működik. Sok visszaélés van e téren, tudunk róla, de ne tegyük azt normálissá. Nem akarja egy kölökért beáldozni magát, rendben - de nem áldozhat be másokat ez ügyben.
Jaj utolsó hagyjuk már a világon nincs annyi véletlen baba mint itt ezen az oldalon.
Érdekes a lottó ötösre is kb annyi az esély mint egy normális védekezés melletti babára, mégsem nyerte itt meg senki nemhogy minden nap 10-15 válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!