Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert az anyat hibaztatjak...

Miert az anyat hibaztatjak ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ha a no par honapos kapcsolatban terhes lesz,es ugy dont megtartja a gyereket. Persze az apa tovabblep eli az eletet a gyerektartast is sajnalja. Ha a no telefonal akkor a gyerek apjanak a felesege,mivel idokozben meghazasodott ereztetik hogy teher a gyerek. Pedig az anya neveli a gyereket es az apa meg a gyerektartast is sajnalja tole. Miert nem keresi a kapcsolatot a gyerekevel,miert sajnalja a penzt tole?
2014. okt. 23. 16:33
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
A gyerek vedekezes mellett fogant.Nem volt kiszakadva az ovszer ezert nem vett be tablettat. Utolso nem tudom hol olvastal olyat hogy orokbe akarja adni az anya a gyereket. A gyerek erdeklodik az apja utan es faj neki hogy nem keresi, nincs apukaja.
2014. okt. 23. 21:27
 22/55 anonim ***** válasza:

Kérdező (#21), ki mondta, hogy az anyának örökbe kellene ADNIA???? Tudod, az is örökbefogadás, amikor az ember új párja vállalja el önként sajátjaként az előző kapcsolatból származó gyereket... úgy hívják, hogy házastársi örökbefogadás...

De tudod mit? Szenvedjen csak tovább azzal, hogy a meglévő tisztességes lehetőség helyett mindenképp olyannak a nyakába próbálja varrni, aki nem vállalta önként, akinek nem kell!

2014. okt. 23. 21:35
 23/55 anonim ***** válasza:
55%
Hadd foglaljam össze, amit eddig írtam, nagyon röviden, és ígérem, többet már nem fogok írni: CSAK és KIZÁRÓLAG arra akartam kilyukadni, hogy azonnali ítélkezés helyett, első körben a megértő oldalunkkal vizsgáljunk meg egy ilyen kérdést, mielőtt bárkit hibáztatnánk. Talán félre érthető voltam, de az első válaszom, amivel szintén ezt akartam elmondani, már a nulla százaléknál tart.
2014. okt. 23. 21:39
 24/55 anonim ***** válasza:
70%

#23, szerintem csak te értetted félre a kérdést - nem nehéz... az elején általános alany szerepel valóban "hibáztatják" - de a végére kiderül, hogy a Kérdező konkrétan az apára és környezetére gondol.

Az meg tényleg egész egyszerűen azért az anyát hibáztatja, mert az anya hozott döntést az apa beleegyezése nélkül az apa sorsát is élet hosszan befolyásoló kérdésben. Ez ilyen egyszerű, és semmi köze a szappanoperákhoz.

És nem, nem igaz, hogy ne lenne tisztességes lehetőség amivel egyik fél sem teszi tönkre erőszakkal a másik életét, hisz épp az előbb írtam le... a tisztességes lehetőség az, hogy ha a nő egyedül eldöntve vállalja a gyereket, OK, de akkor keressen hozzá egy önként vállaló apát is. Ennyi.

2014. okt. 23. 21:47
 25/55 anonim ***** válasza:
84%

"a gyerektartast is sajnalja tole"

Kérdező, a gyerektartás a gyereké, azt azért fizesse a felelőtlenül közösülő "apuka".

ereztetik hogy teher a gyerek.

Teher a gyerek? Na igen, de a tetteinknek következménye van.

2014. okt. 23. 21:53
 26/55 anonim ***** válasza:
36%
"nem igaz, hogy ne lenne tisztességes lehetőség" Persze, hogy van. Nem közösül a kérdéses időpontban a valószínűleg már nős férfi.
2014. okt. 23. 21:55
 27/55 anonim ***** válasza:
mennyi idős a gyerek?
2014. okt. 23. 21:58
 28/55 anonim ***** válasza:
82%

#26 "a kérdéses időpontban a valószínűleg már nős" - ez ugye a privát rögeszméd, a kérdésben ugyanis az van, hogy "a gyerek apjanak a felesege,mivel idokozben meghazasodott"

Akárcsak a " a felelőtlenül közösülő apuka" - vonal, hisz a Kérdező leírta, hogy "A gyerek vedekezes mellett fogant.Nem volt kiszakadva az ovszer"

Szóval nem kellene a történetből egy teljesen másik történetet csinálni, csak azért, hogy a férfit lehessen okolni... ugye...

2014. okt. 23. 22:03
 29/55 anonim ***** válasza:
67%
kérdeztem, hgoy az "időközben " valóban igaz-e, nem jött válsz.. Azt hiszem, azért előző, megegyezhetünk, mindketten hibásak valahol.
2014. okt. 23. 22:07
 30/55 anonim ***** válasza:
#29, megítélhetjük mindketten (vagy sokan) a saját értékrendünk szerint, de ugye ettől még az van, ami, az illető férfi nem tekinti sajátjának a gyereket, és eszerint áll a dologhoz, ami a történetből magából eleve sanszos volt, ilyenkor, ha védekezés mellett (pláne óvszeres) létrejött terhességet az anya az apa kifejezett tiltakozása ellenére megtartja. És az anya a falra mászhat, akkor se fogja a sajátjának tekinteni, és eszerint állni hozzá... lehet fujjolni, lehet akár lepontozni, de ez a tény, ebből lehet kiindulni - már ha az ember nem akar még jobban orra esni...
2014. okt. 23. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!