Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdekelne hogy más családban...

Érdekelne hogy más családban ez hogy van. Szerintetek sokat kérek a gyermekeimtől?

Figyelt kérdés

Az a kérésem hogy egyszer hetente töröljék le az íróasztalukat, szedjék össze a szennyest, porszívózzanak ki a saját szobájukban.

Ehhez képest sem pénteken, sem szombaton nem kezdik el maguktól(15,16 évesek). Sőt, ha merek szólni, rögtön rondán beszólnak. Menj ki ez az én szobám... Tini vagyok, ez van ha látnád másik szobájában mi van...

Mostanában, ha nyugodt akarok maradni, inkább csöndben maradok, egyedül takarítok, szedem össze a szennyest.

Kissebb korukban mindig segítettek, kb 1 éve változtak meg. Tudom, hogy ott az internet, csvegnek a barátaikkal, és ez sok időt elvesz, de úgy gondolom, higy nem lehet kodzban élni. Egyszer hetente egészségügyi okokból is kell takarítani.

A kertben sem akarnak segíteni az apjuknak. Húzzák az orrukat valahányszor kérjük őket valamire.

Csak akkor van béke, ha nem szólunk hozzájuk. 😢

2014. okt. 12. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
23%

Teljesen jogos, hogy át kell öltözni! Milyen egy igénytelen, undorító nő az, aki 27 éves létére képes a retkes, tömegközlekedéses, mocskos ruhájában otthon hemperegni, szórni szét a lakásban a mocskot! Pfujjjj...

Na, ha az ebola ideer, a hozzád hasonlók lesznek az elsők...

2014. okt. 15. 09:30
 62/71 anonim ***** válasza:
29%
Már kezd pár ember agyára menni a tisztaságmánia. Ennyi erővel elmész a boltba, akkor utána is átöltözöl??
2014. okt. 15. 10:47
 63/71 anonim ***** válasza:
54%
Fúj, de igénytelen, undorító nő vagyok, mert a tiszta irodámból hazajönve, a tiszta kocsimból kiszállva képes vagyok a TISZTA ruhámban ülni még egy pár órát. Fúj fúj, undormány...
2014. okt. 15. 11:00
 64/71 anonim ***** válasza:
17%
Mindenki magából indul ki. Lehet te retkes ruhában mész el dolgoznimár reggel, munka közben mégjobban összemocskolod, de tudod nem mindenki túrja a földet izzadva egész nap...
2014. okt. 15. 11:03
 65/71 anonim ***** válasza:
33%

Igen, természetesen a boltba is utcai ruhában megyek,amit, mikor hazamegyek, atvetek otthonira. Ennyi.

Ja,bocs, hogy azt mertem feltételezni, hogy te is közénk, a pórnép közé tartozol, aki tomegközlekedik kishercegnő. :) csak arra figyeljen, nehogy elhasználódj, aztán helyetted egy fiatalabb üljön s tiszta irodában hazafelé menet a tiszta kocsidban.

És igen is igenytelenség. Te vagy mackónaciban jársz dolgozni, vagy otthon is kiskosztümben mosogatsz. :D jó sok észre vall :D

2014. okt. 15. 11:08
 66/71 anonim ***** válasza:
31%
Kicsikém, én max a számlákat turom.. Ebben a sztoriban a szomorú az, hogy téged túrnak... Ugye érted? :D
2014. okt. 15. 11:09
 67/71 anonim ***** válasza:
0%
Nem járok kiskosztümbe dolgozni :D
2014. okt. 15. 11:10
 68/71 anonim ***** válasza:
36%

KiskosztümbeN!

Látszik, hogy nem. Értelmiséginek barátok közt sem vagy mondható. :)

2014. okt. 15. 11:13
 69/71 anonim ***** válasza:
0%

Szóval nem vagyok értelmiségi, mert gyerekkorom óta küzdök a -ban -ben -ba -be nyelvtani hibákkal. Baromi sokat fejlődtem benne, de néha, néha még mindig elvétem.

Szerintem rólad rí le micsoda buta ember vagy, hogy rögtön jössz azzal, hogy nem vagyok értelmiségi, mert egy szót elrontok ;) Inkább menjél átöltözni 5 percenként.

2014. okt. 15. 11:17
 70/71 A kérdező kommentje:

Jaj, hagyjátok abba. Ez már egy maásik kérdés vitatémája.

Igen én átöltözöm, amikor hazaérek.

Rendszeresen vásárolni is utcai ruhában megyek, vagy rögtön meló utan. Tehát egyértelmű, amikor hazaérek átöltözöm.

Punktum.

Igazából tényleg arra voltam kíváncsi, hogy más családban ez hogy van?

Köszi a sok jó tanácsot. Ment a sok zöld pacsi. Akit meg lspontogtak, sajnálom, arról nem tehetek. Elfogadom a pro és kontra válaszokat egyaránt.

Be a vitát nem szeretem.

Üdv mindenkinek.

2014. okt. 15. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!