Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olyan férfiak válasza érdekeln...

Olyan férfiak válasza érdekelne, akinek van gyereke, tud róla hogy valahol született, de sosem látta, nem keresete. Nem vitát szeretnék szítani, egyszerűen csak érdekelne, hogy eszébe szokott e jutni, hogy milyen lehet?

Figyelt kérdés
Ez úgyis névtelen oldal...hagyjuk azt a verziót, amikor anya tiltja...hanem amikor pl. viszonyból lett...tudott róla, arról is hogy megszületett, de mégsem kereste sosem
2014. júl. 27. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem kerestem és soha nem is érdekelt.
2014. júl. 27. 18:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Az anya sem Téged? Azt megkérdezhetem, hogy mennyi idős?
2014. júl. 27. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

42 éves vagyok. Még a 20-as éveimben olyan 90-es évek elején összejöttem egy lánnyal. Én komolyan terveztem ő nem. Kiderült, hogy csak a barátját akarta szívatni velem, és ezért járt velem pár hétig. Amikor terhes lett, dobott azzal a szöveggel, hogy soha nem szeretett, mindig a barátja volt az igazi neki, és az együtt töltött 3 hét alatt amikor velem csak egyszer feküdt le, a barátjával többször. Úgy döntött, hogy a gyerekének szüksége van az apjára, ezért vége, és ő megy a barátjához vissza. Tudomásul vettem, nem érdekelt a sorsa. 1 évre rá írt nekem, hogy a gyerek pechére nem a barátjáé, hanem az enyém. El is küldte az apasági vizsgálati papírt, hogy lássam nem hazudott. Megírta, hogy a barátjával összevesztek, és a barátja kikényszerítette az apasági vizsgálatot, mert nem volt biztos abban, hogy övé a gyerek. Kiderült nem az övé. A lány ebből arra a következtetésre jutott, hogy ha nem a barátja akkor én vagyok a gyerek apja. De nem érdekelt. Amúgy is útra kész voltam, hogy anyámmal, bátyámmal külföldre menjünk.

Azóta eltelt sok idő. Soha nem találkoztam sem a gyerekkel sem az anyával.

2014. júl. 27. 19:17
 4/14 A kérdező kommentje:
A szüleid tudják, hogy van valahol egy gyereked?
2014. júl. 27. 19:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozgat lefele...én csak zöld kezet adok...nem mondom, hogy nem üt szíven az ilyen válasz, de hát én kérdeztem:)
2014. júl. 27. 19:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Változtatott volna valamit ha látjátok élőben?
2014. júl. 27. 19:58
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

A férfiakban a baba születése után alakul ki a kötődés és az apai ösztönök. (Kvázi, az együttélés során szereti meg a gyereket. A nőknél ez már a terhesség során kialakul.)

Akinek születik egy gyereke, de nem látta, nem ismeri, annak semmilyen jelentőséggel nem bír a tény, hogy van gyereke.

Gondolj csak a spermadonorokra.

2014. júl. 27. 20:46
 8/14 anonim ***** válasza:
#6 nem igazán
2014. júl. 27. 20:47
 9/14 A kérdező kommentje:
igen...nekem is a spermadonorok jutottak eszembe...meg a fedősztori is ez lesz nálunk ha majd kérdezi....
2014. júl. 27. 20:53
 10/14 anonim ***** válasza:
85%

Időpont ma 19:17 vagyok

Nézd. Mi férfiak a terhesség időszaka alatt ahogy írták még nem tudunk kötődni a babához. Sőt még az első pár hét is nehéz amikor a csecsemő ott alszik a kiságyban. Amikor a kislányom megszületett, nem igazán tudtam mit kezdeni vele. Gyönyörűnek tartottam, de amíg nem voltam a kis világában, én sem tudtam mit kezdeni vele. Ma már ő a szemem fénye, a kis hercegnőm..

A másik gyerek (fogalmam sincs, hogy milyen nemű) nem változtatott volna az életemen, mert soha nem volt az életem része. Egyszer a feleségem megkérdezte, hogy mit tennék ha egyszer becsöngetne egy fiatal nő vagy férfi azzal, hogy én az apja vagyok. (a feleségem tudja a történetet, mindent elmondtam neki) A feleségemnek azt mondtam, hogy semmit nem tennék. Számomra idegen ember állna az ajtóban. Meghallgatom, és ha nem vádaskodó a fiatal hanem csak szeretné a másik verziót is meghallgatni, akkor szívesen elmondom mi történt 20 évvel ezelőtt. Szívesen elmesélem az egész történetet, de ennyi. Nem hiszem, hogy tartanám a kapcsolatot vele, mert nem akarom. De ha vádaskodik, és csak az anyja verzióját hiszi el (sosem lehet tudni az anyja mit mesélt el) akkor simán csak rácsapnám az ajtót.

2014. júl. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!