Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Olyan férfiak válasza érdekeln...

Olyan férfiak válasza érdekelne, akinek van gyereke, tud róla hogy valahol született, de sosem látta, nem keresete. Nem vitát szeretnék szítani, egyszerűen csak érdekelne, hogy eszébe szokott e jutni, hogy milyen lehet?

Figyelt kérdés
Ez úgyis névtelen oldal...hagyjuk azt a verziót, amikor anya tiltja...hanem amikor pl. viszonyból lett...tudott róla, arról is hogy megszületett, de mégsem kereste sosem
2014. júl. 27. 18:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. júl. 27. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy öcsém van. Apám fêlreizélgetett, a nő terhes maradt, aztán mikor kiderült,h meg akarja tartani a babát, apám megverte nagyon szegényt,a nő azt mondta elvetélt. Később kiderült,hogy a baba megmaradt, a nő férjhez ment, külföldre költöztek. A fiú nem tudja,h az apja nem az apja, a férfi viszont tudja, de sajátjaként neveli-szereti.

Apám meg akarta keresni,hogy majd ő jól megmondja, meg dráma,lerántja a leplet, blablabla... Megkértem,hogy legalább annak a "gyereknek" ne tegye tönkre az életét. Már 20 éves kb. Én minden nap gondolok rá, nagyon érdekel milyen lehet, ki lehet... De soha nem rondítanék bele az életébe.

2014. júl. 28. 07:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Az sem lehet egy egyszerű helyzet...
2014. júl. 28. 10:07
 14/14 anonim ***** válasza:
63%
Engem személyesen sose keresett. Egyszer találkoztam vele, egy-két dolgot kérdeztem, olyan 17 körül lehettem. Anyától néha megkérdezi állítólag, hogy hogy vagyok, mi van velem. Életemben egyszer meghívtuk egy komoly fellépésemre, oda nem jött el, pedig megígérte. Akkor az nekem rosszabb volt messze, mintha soha nem keresett volna egyáltalán. Nálunk semmi vádaskodás nem volt, anyumnak papírja volt arról, hogy sosem lehet gyereke valami ocsmány betegség miatt. Aztán lettem, a pasi nem akart gyereket egyáltalán, anyumnak meg ez volt az álma, esze ágában nem volt nem megtartani.
2014. júl. 30. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!