Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen nagymama az, aki...

Milyen nagymama az, aki elakarja venni az 5 hónapos unokáját a szüleitől? Erre Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Sajnos az anyukámról van szó...

Eddig is hadilábon álltunk egymással, de most túllőtt a célon.

Tegnap összevesztünk, merthogy mit járkálok én el szórakozni a barátnőimmel, amikor van egy gyerekem, legyek itthon (nem vagyunk amúgy sem otthonülős típusok).

Én erre elmondtam neki, ami az utóbbi hónapokban gyűlt bennem, hogy mennyire nem érdekelnek minket a tanácsai. Megsértődött és közölte, hogy mindent megtesz azért, hogy a kislányunk hozzákerüljön, mert mi nem vagyunk jó szülők.

Tudom, hogy lehetetlen az, hogy elvegyék tőlünk, ez nevetséges.

Viszont az annyira nem, hogy a saját anyám képes volt ilyet mondani.

Nagyon rosszul esik, szerintem az lenne a legjobb, ha egy ideig nem tartanánk a kapcsolatot.

Vagy Ti mit tennétek?

2014. szept. 27. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
45%
A masok velemenyenek kinevetese mikor te kerted mqjd kifogyott ervek utan a "a mindegy engem ugysem ert meg senki" rohadtul eretlen viselkedes ismet. Tini
2014. szept. 27. 18:17
 52/77 anonim ***** válasza:
43%
Nyaron is fesztival osszel is kozben rendszeres bulik meg kavezgatasok...en a pasi helyeben akkor lennek ongyilkos h ha a gyerekem anyja nem birna elni shoppingolas meg beyonce koncert nelkul...
2014. szept. 27. 18:19
 53/77 A kérdező kommentje:

Mert a magánéletemben turkálás is borzasztóan érett, de tényleg.

Te sokkal jobb anya vagy biztosan, a te férjed biztos örül, hogy ilyen szupi felesége van.

Elégedett vagy, ezt szeretted volna látni?

2014. szept. 27. 18:20
 54/77 anonim ***** válasza:
45%
Idejottel nyafogni milyen egy idiota anyad van, szinten tipik kislany aztan mindenki levagta h veled is vannak gondok. Ezt ha nem birod elviselni torold a kerdest. Sqjnalom h nm olyan valaszokat kqptal amit szerettel volna. Ha csak a kerdest olvasom meg en is sajnalnalak. Erre mondjak csondben maradtalmvolna okosabb maradtal volna.
2014. szept. 27. 18:24
 55/77 A kérdező kommentje:
Oké, befejezted a kérdésem offolását? :)
2014. szept. 27. 18:26
 56/77 anonim ***** válasza:
60%
Anyukad szeret otthon akart tudni valoszinuleg mert latta merre haladnazneleted es nem akarta h felcsinaljanak tizenevesen totalisan eretlenen a feladatra. Gondolom a kicsit is szereti es felti, gondolom o isnprobalt hatni rad h nem viselkedunk igy kisbaba mellett es vegsonelkeseredettsegeben ezzel dobalozik. te meg el akarod tiltani. Hajra. Csak nehigy kelljen a segitsege ha nem er anyos meg babysitter es kezdodik a justin bieber koncert...
2014. szept. 27. 18:28
 57/77 anonim ***** válasza:
33%
Most 19 évesen tényleg beeszed, hogy veled fog megöregedni a fiúd, csakmert bepaliztad a gyerekkel? Ne röhögtess...
2014. szept. 27. 18:29
 58/77 A kérdező kommentje:
Szerintem majd Ő eldönti, ki mellett szeretne megöregedni. 28 éves, nem kell félteni.
2014. szept. 27. 18:32
 59/77 anonim ***** válasza:
37%
Apuka hany eves? Mondd h nem 19...
 60/77 anonim ***** válasza:
37%
Oh latom...uhh.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!