Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen nagymama az, aki...

Milyen nagymama az, aki elakarja venni az 5 hónapos unokáját a szüleitől? Erre Ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Sajnos az anyukámról van szó...

Eddig is hadilábon álltunk egymással, de most túllőtt a célon.

Tegnap összevesztünk, merthogy mit járkálok én el szórakozni a barátnőimmel, amikor van egy gyerekem, legyek itthon (nem vagyunk amúgy sem otthonülős típusok).

Én erre elmondtam neki, ami az utóbbi hónapokban gyűlt bennem, hogy mennyire nem érdekelnek minket a tanácsai. Megsértődött és közölte, hogy mindent megtesz azért, hogy a kislányunk hozzákerüljön, mert mi nem vagyunk jó szülők.

Tudom, hogy lehetetlen az, hogy elvegyék tőlünk, ez nevetséges.

Viszont az annyira nem, hogy a saját anyám képes volt ilyet mondani.

Nagyon rosszul esik, szerintem az lenne a legjobb, ha egy ideig nem tartanánk a kapcsolatot.

Vagy Ti mit tennétek?

2014. szept. 27. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:

Miért menjek el a férjemmel Beyoncé és Jay-Z koncertre, plusz "bevásárlókörútra", ha ezek a programok Neki kínszenvedések lennének?

Ki nem állhatja ezt a két előadót és szerintem a boltról boltra járkálást sem élvezte volna. Ő mondta, hogy menjek nyugodtan, ne jöjjek haza rögtön másnap, maradjunk még picit a lányokkal, kapcsolódjak ki, rám fér. Biztosan bennünk van a hiba, de én is hagynám, hogy elmenjen a barátaival egy olyan koncertre, ahol én valószínűleg az első 10 percben öngyilkos akarnék lenni és örülnék, hogy nem nekem kellene menni.

És rögtön balek valaki, mert képes 4 napot egyhuzamban a gyerekével tölteni?

Hát ez érdekes felfogás...

Az, hogy napközben, amikor nincs velünk, találkozom másokkal, miért egyenlő azzal, hogy a kapcsolatomat vele le se sz..om? Nyugodjatok meg, biztosíthatlak titeket, hogy semmi gond nincs a házasságunkkal.

Rengeteg közös programunk van, hármasban is sokat megyünk ide-oda, a nyáron együtt voltunk több fesztiválon (baba nélkül, mindjárt ezért is megkapom, mekkora lelketlen vagyok), többször voltunk nyaralni, vagy akár csak néhány napot pihenni külföldön, a hétvégéket a nyaralónkban töltöttük.

A férjem is eljár szórakozni, kikapcsolódni, nem egy papucs, aki csak itthon ül. Ma este pl. ő megy el a barátaival, novemberben is elutazik velük, sőt, még télen is elmennek síelni.

Bízunk egymásban és örülök, hogy van olyan jó a kapcsolatunk, hogy engedjük levegőhöz jutni a másikat.

2014. szept. 27. 17:47
 42/77 anonim ***** válasza:
28%

"És rögtön balek valaki, mert képes 4 napot egyhuzamban a gyerekével tölteni?

Hát ez érdekes felfogás... "

Őőő, nem tudom te hogy vagy vele, de én valahogy úgy, hogy annak MI A FENÉNEK gyerek, aki 4 nap után már halálra unja??

Mindenkinek kell néha a kikapcsolódás, de egyenesen kijelenteni, hogy 4 napot nem bírsz ki az 5 hónapos kisbabáddal... az durva.

2014. szept. 27. 17:51
 43/77 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező, én csak a kislányt sajnálom, hogy neked kínszenvedés vele lenni napokat, és menekülsz otthonról.
2014. szept. 27. 17:52
 44/77 A kérdező kommentje:

Hol jelentettem ki olyat, hogy nem bírok ki vele 4 napot???

Igen, az biztos jobb lett volna, ha magammal cipelem, sőt, még a koncertre is vinnem kellett volna, mert mégis mi az, hogy másra hagyom...

Egyáltalán nem kínszenvedés nekem vele lenni, ne magyarázzatok már bele a mondataimba olyanokat, amik egyenesen röhejesek.

2014. szept. 27. 17:59
 45/77 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon éretlen vagy a gyerekhez, igaza van anyukádnak. De mindegy, te úgysem adsz igazat annak, aki nem veled együtt gondolkodik.
2014. szept. 27. 18:00
 46/77 A kérdező kommentje:

Nem kell velem együtt gondolkodni.

De attól, mert nekünk nem állt meg az életünk a pici születése miatt, még egyáltalán nem vagyunk rossz szülők.

2014. szept. 27. 18:02
 47/77 anonim ***** válasza:
45%
Az osszes valaszodbol es stilusodbol az jon le h egy ontelt bekepzelt felelotlen kis pi.csa vagy.nem is baj 19 evesen sokan azon de akkor minek kellett a gyerek? En 21 evesen lettem terhes ugy h akkoriban minden nap eljartam bulizni vagynfroccsozni barinozni shoppingolni de utana rohadtul nem es nem is hianyzott. Azota kulfoldon vagyunk a ferjemmel nulla segitseggel 3 eve es sosem voltam ilyen boldog. Ami igazan fontos azneletben az a pici babad nem az h elmentelne beyonce koncertre. Te jo eg. Neha mi is elmegyunk bulizni de nem non stop felvaktva napokra. Vannak errol jo konyvek az allandosag es a bizalom hianya hiaba meg csaknegy kis krumpli ilyenkor is ugyanolyan ha nem sulyosabb bevesodeseket eredmenyez mint kesobb, ha uncsizol olvass errol konyvet javasolom....
2014. szept. 27. 18:04
 48/77 anonim ***** válasza:
45%
Es en is sajnalom a kisbabad. Ne csodalkozz ha 18-19 evesen ot is felcsinaljak...nyilvan jocsaj vagy ezert van veled a pasid de ez se lesz mindig igy es akkor jol megszivod...
2014. szept. 27. 18:06
 49/77 A kérdező kommentje:

Nem nonstop megyünk el és nem is napokra. Ez csak egy volt a ritka alkalmak közül.

De hiába magyaráznám, úgysem értenétek meg.

2014. szept. 27. 18:06
 50/77 A kérdező kommentje:

Jaj, már jönnek az olyan válaszok is, hogy úgyis elhagy. :D

Már csak az ilyenek hiányoztak, tényleg.

2014. szept. 27. 18:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!