Milyen nagymama az, aki elakarja venni az 5 hónapos unokáját a szüleitől? Erre Ti hogy reagálnátok?
Sajnos az anyukámról van szó...
Eddig is hadilábon álltunk egymással, de most túllőtt a célon.
Tegnap összevesztünk, merthogy mit járkálok én el szórakozni a barátnőimmel, amikor van egy gyerekem, legyek itthon (nem vagyunk amúgy sem otthonülős típusok).
Én erre elmondtam neki, ami az utóbbi hónapokban gyűlt bennem, hogy mennyire nem érdekelnek minket a tanácsai. Megsértődött és közölte, hogy mindent megtesz azért, hogy a kislányunk hozzákerüljön, mert mi nem vagyunk jó szülők.
Tudom, hogy lehetetlen az, hogy elvegyék tőlünk, ez nevetséges.
Viszont az annyira nem, hogy a saját anyám képes volt ilyet mondani.
Nagyon rosszul esik, szerintem az lenne a legjobb, ha egy ideig nem tartanánk a kapcsolatot.
Vagy Ti mit tennétek?
Miért menjek el a férjemmel Beyoncé és Jay-Z koncertre, plusz "bevásárlókörútra", ha ezek a programok Neki kínszenvedések lennének?
Ki nem állhatja ezt a két előadót és szerintem a boltról boltra járkálást sem élvezte volna. Ő mondta, hogy menjek nyugodtan, ne jöjjek haza rögtön másnap, maradjunk még picit a lányokkal, kapcsolódjak ki, rám fér. Biztosan bennünk van a hiba, de én is hagynám, hogy elmenjen a barátaival egy olyan koncertre, ahol én valószínűleg az első 10 percben öngyilkos akarnék lenni és örülnék, hogy nem nekem kellene menni.
És rögtön balek valaki, mert képes 4 napot egyhuzamban a gyerekével tölteni?
Hát ez érdekes felfogás...
Az, hogy napközben, amikor nincs velünk, találkozom másokkal, miért egyenlő azzal, hogy a kapcsolatomat vele le se sz..om? Nyugodjatok meg, biztosíthatlak titeket, hogy semmi gond nincs a házasságunkkal.
Rengeteg közös programunk van, hármasban is sokat megyünk ide-oda, a nyáron együtt voltunk több fesztiválon (baba nélkül, mindjárt ezért is megkapom, mekkora lelketlen vagyok), többször voltunk nyaralni, vagy akár csak néhány napot pihenni külföldön, a hétvégéket a nyaralónkban töltöttük.
A férjem is eljár szórakozni, kikapcsolódni, nem egy papucs, aki csak itthon ül. Ma este pl. ő megy el a barátaival, novemberben is elutazik velük, sőt, még télen is elmennek síelni.
Bízunk egymásban és örülök, hogy van olyan jó a kapcsolatunk, hogy engedjük levegőhöz jutni a másikat.
"És rögtön balek valaki, mert képes 4 napot egyhuzamban a gyerekével tölteni?
Hát ez érdekes felfogás... "
Őőő, nem tudom te hogy vagy vele, de én valahogy úgy, hogy annak MI A FENÉNEK gyerek, aki 4 nap után már halálra unja??
Mindenkinek kell néha a kikapcsolódás, de egyenesen kijelenteni, hogy 4 napot nem bírsz ki az 5 hónapos kisbabáddal... az durva.
Hol jelentettem ki olyat, hogy nem bírok ki vele 4 napot???
Igen, az biztos jobb lett volna, ha magammal cipelem, sőt, még a koncertre is vinnem kellett volna, mert mégis mi az, hogy másra hagyom...
Egyáltalán nem kínszenvedés nekem vele lenni, ne magyarázzatok már bele a mondataimba olyanokat, amik egyenesen röhejesek.
Nem kell velem együtt gondolkodni.
De attól, mert nekünk nem állt meg az életünk a pici születése miatt, még egyáltalán nem vagyunk rossz szülők.
Nem nonstop megyünk el és nem is napokra. Ez csak egy volt a ritka alkalmak közül.
De hiába magyaráznám, úgysem értenétek meg.
Jaj, már jönnek az olyan válaszok is, hogy úgyis elhagy. :D
Már csak az ilyenek hiányoztak, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!